Kategoriler

BELTUR’UN SERMAYESİ YÜKSELTİLDİ

Düzce Belediye Meclisi’nin 2021 yılı Temmuz ayı ikinci oturumu Meclis Başkan Vekili Mesut Sancaklı başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste 15 madde görüşülerek karara bağlandı. Görüşülen maddelerden en dikkat çekici olanı ise Düzce Beltur Turizm San. Ve Tic. A.Ş.’nin sermayesinin yükseltilmesi oldu.

Düzce Belediye Meclisi’nin 2021 yılı Temmuz ayı ikincisi toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Meclis Başkan Vekili Mesut Sancaklı başkanlığında Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan toplantının birinci oturumunda komisyonlara havale edilen 15 gündem maddesi görüşüldü.
Yeterli sayının bulunmasının ardından Başkan Vekili Sancaklı, bir önceki meclis toplantısına ait meclis tutanak özetini oylamaya sundu. Ardından geçilen ikinci oturumun ilk gündem maddesi olan Düzce Beltur Turizm San. Ve Tic. A.Ş.’nin 500 bin TL olan sermayesinin 9,5 milyon TL’si nakit, 10 milyon TL’si ise gayrimenkul olarak 20 milyon TL’ye çıkarılması oy çokluğu ile kabul edildi.
İmar Komisyonuna havale edilen diğer gündem maddeleri ise meclis üyeleri tarafından görüşülerek karara bağlandı.
Gündemde görüşülecek başka konu bulunmadığından bir sonraki meclis birleşiminin 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 19.00’da yapılmasına karar verilerek toplantı sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
55 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ