Kategoriler

Girişimci İŞ adamları Ankara ya Çıkartma Yaptı.

Düzce girişimci iş adamları derneği olarak 13 kişilik yönetim kurulu üyeleri olarak 2 günlük Ankara görüşmeleri başladı.

Girişimci işadamları derneği Başkan Serdar Demirbilek başkanlığında ki heyetle birlikte Düzce Milletvekili Fevai Arslanın u-yakın ilgisiyle karşılandılar. Arslanın girişimci işadamlarına çıktıkları yolda sonuna kadar destek vereceği belirtildi.

Heyet in Bilim ve Sanayi bakanlığı, İçişleri bakanlığı, Dış işleri bakanlığı, KOSGEB genel müdürlüğü, Düzce millet vekili Fevai ARSLAN ile birlikte projelendirdikleri KOSGEB çalışması hakkında yetkililer ele görüşerek destek istediği öğrenildi.

Gerçekleşen ziyaretlerde derneğin Düzce ilinde kurmayı planladığı ve alt yapısını projelendirerek oluşturduğu dış ticaret merkezini anlatarak bilgi paylaşımda bulunulmuştur destekler istenilmiştir.

Girişimci iş adamlarının üzerinde çalıştıkları Marka Ajansı ve KOSGEB destekli Dış ticaret merkezi projesi hakkında yaptıkları açıklamada” Türkiye'deki esnafının en büyük problemi olan mikro ve küçük işletmelere ihracata yönelmeleri deki personel ve maliye eksikliği tamamlamak amacıyla, Bir Dış Ticaret Merkezi oluşturulacak. Bu Dış Ticaret Merkezi işletmelerin yurtdışı müşteri bulma ürün sergileme anlaşmalar sözleşmeler akreditif ve gümrük işlemleri gibi Bütün işlem iş ve işlemlerini hazırlayacak ve üreticilere sadece kendi işlerini yapmak kalacak Dış Ticaret Merkezi aracılığıyla küçük ve orta ölçekli işletmeler ihracata kazandırılacak.” Denildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE