Kategoriler

AYRANI YOK İÇMEYE CİPLE GİDİYOR GEZMEYE…

Belediyeyi sosyal dilenci gibi ‘isteyerek’ yöneten Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, ‘Ver kurtul’ olarak anılan Yığılca eski Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’i gölgede bıraktı. Boğaziçi Belediye Başkanı Ercan, belediyenin dar bütçesine rağmen yarım milyon TL değerinde lüks makam aracı aldı. Bu durum belde sakinlerinin ve AK Parti seçmeninin tepkisine yol açtı.

Lüks makam aracı alan Belediye Başkanları kervanına Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan’da katıldı. Belediyenin dar bütçesine rağmen yarım milyon TL değerinde 4X4 makam aracı alan İbrahim Ercan’a tepkiler de arka arkaya gelmeye başladı.

Belediyenin imkânlarını har vurup harman savurduğu iddia edilen Ercan’ın, bu tutumu ‘Ayranı yok içmeye, Ciple gidiyor gezmeye’ dedirtti.

Belediyenin kasasında para olmadığı için beldeye hizmet veremeyen, para bulmak için ise sürekli Ankara’nın yolunu tutan Ercan’ın, gelen ödenekleri ise kendi lüksü için kullanmasına tepki gösteren belde sakinleri, “Belediye başkanı seçilmeden önce, toplu taşıma araçları ile geziyordu. Şimdi ise aldığı lüks makam aracından aşağıya inmiyor. Bu makam aracına gerek yoktu. Bütçesi kısıtlı bir belediyenin bu kadar lüks makam aracı alması, israftır. Belde de yapılması beklenen birçok sorun varken, İbrahim Başkanın paraları kendi lüksü için harcaması, beldemizde hiç hoş karşılanmadı” dedi.

HABER: Savaş ARI  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ÖZEL HABER
6 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
17 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
5 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN VE BAŞKAN ÖZLÜ YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ