Kategoriler

HAL KAVŞAĞI’NDAKİ ‘HAYATİ’ UMURSAMAZLIK!

Düzce’de trafik yoğunluğunun en fazla hissedildiği noktalardan olan D-100 Karayolu Hal Kavşağı’nda yaklaşık 1 haftadır devre dışı olan trafik ışıkları sürücü ve yayalara zor anlar yaşatıyor. Özellikle yağışlı havalarda sürekli ışıkların arıza verdiğini belirten çevre esnafı, acı bir kaza yaşanmadan kalıcı çözüm getirilmesini istedi.

Yollarda trafik güvenliğinin sağlanmasında önemli rol oynayan ışıkların arıza sonucu devre dışı kalması ulaşımı tehlikeye düşürüyor.

Ankara-İstanbul arasında önemli bir geçiş güzergahı olan D-100 Karayolu üzeri Düzce kesimindeki kavşaklarda sık yaşanan trafik ışığı sorunu bu kez Hal Kavşağı’nda baş gösterdi.

Neredeyse 1 haftadır yanmayan ışıklar yüzünden trafiğin özellikle sabah ve akşam saatlerinde keşmekeşe döndüğü kavşakta karayollarının onarım çalışması yapmaması tepkiye neden oldu.

Civar esnafı, her sağanak yağışta trafik ışıklarının arıza verdiğini belirtirken, ışıkların kısa sürede tamir edilmemesinden dert yandı.

Bölgede bulunan Küçük Sanayi Sitesi esnafı da sürekli işleri nedeniyle geçiş yaptıkları Hal Kavşağı’ndaki trafik ışığı sıkıntısının kazalara davetiye çıkardığına işaret etti.

Kalıcı bir onarımın şart olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, ışıklı kontrolün olmaması yüzünden yolda geçiş üstünlüğünün göz ardı edildiğini vurguladı.

Süratli şekilde seyreden araçların hem diğer araçlar hem de yayalar için hayati sorun teşkil ettiğini belirten Düzceliler, günlerdir Hal Kavşağı’ndaki trafik ışıklarını tamir etmeyen karayollarını göreve davet etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE