"Muncurnu Kapanıyor"

Geçtiğimiz yıl davul zurna eşliğinde açılan Muncurnu Fizik Tedavi Hastanesinin kapanmak üzere olduğu iddia edildi.

"Muncurnu Kapanıyor"

Geçtiğimiz yıl davul zurna eşliğinde açılan Muncurnu Fizik Tedavi Hastanesinin kapanmak üzere olduğu iddia edildi.

13 Eylül 2018 Perşembe 17:31
"Muncurnu Kapanıyor"

Geçen sene yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının ardından Fizik Tedavi Merkezi olarak hizmet vermeye başlayan hastane bu günlerde kapanmaya yüz tuttuğu belirtiliyor.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin, yeni binasına taşınması ve bir araya toplanması üzerine atıl durumda kalan bina Fizik Tedavi Merkezine dönüştürülmüştü. Uzun yıllar Fizik Tedavi Hastanesi bekleyen Düzcelilerin çevre illere gitmek zorunda kalmamaları için faaliyete geçirilen hastanenin şaşalı açılışının üstünden 1 yıl kadar geçmişti ki Hastane sessiz sedasız kapanmaya başladı. İlk aylarda boş yatak bulunmayan 100 yatak kapasiteli Fizik Tedavi Merkezinde şimdilerde ise 20 hasta bulunuyor. 

Açılışının ardından ticaret ve istihdam başta olmak üzere birçok alanda Düzce'ye katkı sağlayan, fakat son zamanlarda sahipsiz ve başı boş kalan hastane şimdilerde ıssız koridorları ve çoğu boş yatakları terk edilmiş izlenimi veriyor.

Siyasiler ve idarecilerin duyarlı olmaması durumunda yıllar sonra ilimiz için çok büyük bir kazanım olan Fizik Tedavi Hastanesinin ihmal edildiği için kaybedilecek. Yeni hizmetler hayata geçirilirken binbir sorun yaşadığımız Düzce'de en azından elde ettiği hizmeti kaybetmemek isteyen Düzceliler yetkilileri göreve çağırıyor.

Son Güncelleme: 14.09.2018 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.