Zabıta ve İtfaiye Haftası Kutlandı

Düzce Belediyesi Nikah Salonu’nda İtfaiye ve Zabıta Haftası dolayısıyla Bem-Bir-Sen Sendikası Düzce Şubesi tarafından program düzenlendi.

Zabıta ve İtfaiye Haftası Kutlandı

Düzce Belediyesi Nikah Salonu’nda İtfaiye ve Zabıta Haftası dolayısıyla Bem-Bir-Sen Sendikası Düzce Şubesi tarafından program düzenlendi.

18 Eylül 2018 Salı 14:59
Zabıta ve İtfaiye Haftası Kutlandı

Bu zamana kadar yaptıkları çalışmalarla vatandaşlara desteklerini esirgemeyen zabıtalar ve itfaiye ekiplerinin haftası Düzce’de de kutlandı

Düzce Belediyesi Nikah Salonu’nda İtfaiye ve Zabıta Haftası için Bem- Bir- Sen Sendikası Düzce Şubesi tarafından program düzenlendi. Programda açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ”İtfaiyemiz, zabıtamız belediyemizin öncü kuruluşlarıdır. Bu kuruluşlar, Osmanlı’dan bize miras kalmış iki tane kuruluşumuzdur. Arkadaşlarımızın çalışmalarını yakınen takip ediyorum.” ifadelerini kullandı.

rograma katılan Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ”Bize miras kalan 2 teşkilatımız birisi 192.yaşında birisi 304.yaşında ve hala en iyi şekilde hayırlı hizmetlere emek vermekteler. Zabıta teşkilatı, belediyelerdeki her işin sonuçlandığı müdürlük zabıta müdürlüğüdür. Belediyenin bütün işlerini bilerler. 304.yılında itfaiye teşkilatı bizim Türkiye’miniz örnek alınması gereken reçetesi. İtfaiye teşkilatı içinde hangi görüşten olursanız olun birlik ve beraberlik içerisindeler. Çünkü her an yangın çıkabilir bütün o farklılıklar o yangında biter, sırt sırta vermek durumundalar.”

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Ali Kahraman da yaptığı konuşmada “Halkımız için var olan, var olmanın bilinciyle halkımızın huzuru, mutluluğu ve sağlığını ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran bir anlayış içinde 7 gün 24 saat hizmet vermeye gayret ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Açıklamalarda bulunan İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat ise yaptığı konuşmada şöyle konuştu: “İtfaiyecilik kutsal, onurlu ve duygu içeren bir meslektir. Herkesin kaçtığı ortamlardan itfaiyeciler ciddi anlamda hayati risk taşıyarak, kendilerini riske atarak kurtarma hizmetlerini yürütmektedirler. İtfaiyecilikte önce canan sonra can. Önce karşıdakinin canı ve malı sonrasında kendi canımız ön plana çıkmıştır.”

Uslu, konuşmaların ardından itfaiye ve zabıta müdürlerine plaket takdim ederken programda çiçek takdiminde de bulunuldu. 
 

Son Güncelleme: 18.09.2018 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.