Keskin'in Gaziler Günü Mesajı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Keskin'in Gaziler Günü Mesajı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Eylül 2018 Çarşamba 16:57
Keskin'in Gaziler Günü Mesajı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Vatanımızın bağımsızlığı adına canlarını veren şehitlerimiz ve kanlarını akıtan gazilerimizi, milletimiz ve devletimiz asla unutmayacaktır” dedi. Keskin'in mesajı şu şekilde:

“Bu anlamlı günde, bizlere bugünleri miras bırakanlara minnet ve şükran duygularımı ifade etmek istiyorum. Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın Türk milleti için bir vatan haline dönüşmesinde, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadelenin önemi büyüktür.

Şehitlerimizin kanları ile kazanılmış vatan topraklarımızda yeni bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz. Çünkü vatanımızın bağımsızlığı adına canlarını veren şehitlerimiz ve kanlarını akıtan gazilerimizi, asla unutmuyoruz ve unutmayacağız. Onlardan bize kalan mirası en iyi şekilde kullanarak milletimizin daha müreffeh bir vatanda yaşamaları için gece gündüz çalışıyoruz. Milletimizin değerlerimize sahip çıkması ile iç ve dış şer odaklarına karşı daha da güçleneceğiz ve ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız.

Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığı, bayrağımızın yer düşmemesi ve milli irade ile birlikte demokrasinin devam etmesi için 15 Temmuz akşamı İstiklal mücadelemizin bir örneğini milletimiz göstermiştir. Milletimizin değerlerimize sahip çıkması ile iç ve dış şer odaklarına karşı daha da güçleneceğiz ve ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız. Tarihimiz boyunca kutsal değerlerimiz için canlarını hiç düşünmeden feda eden gazilerimiz, Türk milletinin her zaman gönlünde olacaklardır. Şehitlerimizin kanları ile kazanılmış vatan topraklarımızda yeni bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz. Çünkü vatanımızın bağımsızlığı adına canlarını veren şehitlerimiz ve kanlarını akıtan gazilerimizi, asla unutmuyoruz ve unutmayacağız.

Bu vesile ile 19 Eylül Şehitler ve Gaziler Gününde bu mukaddes toprakları için kanlarını ve canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84