Bakan Arslan, “Biz yapamayacağımızın sözünü vermeyiz”

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce’ye geldi. Bakan Arslan AK Parti olarak bu güne kadar verdikleri bütün sözleri yerine getirdiklerini belirterek “Biz yapamayacağımızın...

Bakan Arslan, “Biz yapamayacağımızın sözünü vermeyiz”

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce’ye geldi. Bakan Arslan AK Parti olarak bu güne kadar verdikleri bütün sözleri yerine getirdiklerini belirterek “Biz yapamayacağımızın...

02 Ağustos 2017 Çarşamba 16:46
Bakan Arslan, “Biz yapamayacağımızın sözünü vermeyiz”

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce’ye geldi. Bakan Arslan AK Parti olarak bu güne kadar verdikleri bütün sözleri yerine getirdiklerini belirterek “Biz yapamayacağımızın sözünü vermeyiz” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Düzce’de ki yatırımlarını yerinde incelemek için kente geldiler. Bakanlar ilk olarak Düzce Valiliği’nde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın yatırımları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar ve eksiklikler hakkında bilgiler aldılar. Yapılan toplantıya bakanların yanı sıra Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Toplantı sonunda açılama yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Düzce’ye gelmesinden dolayı teşekkür etti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan AK Parti hükumeti olarak bu güne kadar verdikleri bütün sözleri yerine getirdiklerini belirterek “Bakanlık olarak Düzce ve 7 ilçesinde sorunları masaya yatırmış ve çalışma takvimlerini belirledik. Bizim bir farkımız AK Parti hükumetleri olarak geçmişten beri elbette herkes her zaman talepleri alıyor ama biz yapamayacağımız şeyin sözünü vermiyoruz. Bir söz verdiysek bunun gereğini yapıyoruz. Memnuniyetiniz o ki bugüne kadar verilmiş sözlerin hepsinin gereğini yerine getiriyoruz. Bugün itibariyle de verdiğimiz sözlerin gereğini İnşallah iki yıl içerisinde yapımları da dahil bitirmiş olacağız. Böylece Düzce’ye ve ilçelerini erişimini kolaylaştıracağız. Biliyoruz ki aynı zamanda insanların hayat standardını yükseltmek yolculuklarını kolaylaştırmak anlamına geldiği gibi ilin ve bölgenin ticaretinin ekonomisinin sanayisinin gelişmesi adına değerli bakanımızın katkıları çok çok önemli ama aynı zamanda Ulaşım ve erişim yeterli olursa onun da yaptığı çalışmalar çok daha anlamlı hale gelir. Türkiye’nin her yerinde birlikte yaptığımız gibi ekonominin sanayinin ve ticaretin ile büyük bir ivme kazanması anlamına geliyor memnuniyetle onu da ifade etmiş olayım” ifadelerinde bulundu.

Açıklamanın ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve beraberinde ki heyet bakanlıkların bölgede yaptığı yatırımları yerinde incelemek, eksikleri tespit etmek ve yerinde görmek amacıyla şehrin değişik bölgelerini gezmek için Düzce Valiliği’nden ayrıldılar.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.