Girişimci İŞ adamları Ankara ya Çıkartma Yaptı.

Düzce girişimci iş adamları derneği olarak 13 kişilik yönetim kurulu üyeleri olarak 2 günlük Ankara görüşmeleri başladı.

Girişimci İŞ adamları Ankara ya Çıkartma Yaptı.

Düzce girişimci iş adamları derneği olarak 13 kişilik yönetim kurulu üyeleri olarak 2 günlük Ankara görüşmeleri başladı.

23 Temmuz 2017 Pazar 15:27
Girişimci İŞ adamları Ankara ya Çıkartma Yaptı.

Girişimci işadamları derneği Başkan Serdar Demirbilek başkanlığında ki heyetle birlikte Düzce Milletvekili Fevai Arslanın u-yakın ilgisiyle karşılandılar. Arslanın girişimci işadamlarına çıktıkları yolda sonuna kadar destek vereceği belirtildi.

Heyet in Bilim ve Sanayi bakanlığı, İçişleri bakanlığı, Dış işleri bakanlığı, KOSGEB genel müdürlüğü, Düzce millet vekili Fevai ARSLAN ile birlikte projelendirdikleri KOSGEB çalışması hakkında yetkililer ele görüşerek destek istediği öğrenildi.

Gerçekleşen ziyaretlerde derneğin Düzce ilinde kurmayı planladığı ve alt yapısını projelendirerek oluşturduğu dış ticaret merkezini anlatarak bilgi paylaşımda bulunulmuştur destekler istenilmiştir.

Girişimci iş adamlarının üzerinde çalıştıkları Marka Ajansı ve KOSGEB destekli Dış ticaret merkezi projesi hakkında yaptıkları açıklamada” Türkiye'deki esnafının en büyük problemi olan mikro ve küçük işletmelere ihracata yönelmeleri deki personel ve maliye eksikliği tamamlamak amacıyla, Bir Dış Ticaret Merkezi oluşturulacak. Bu Dış Ticaret Merkezi işletmelerin yurtdışı müşteri bulma ürün sergileme anlaşmalar sözleşmeler akreditif ve gümrük işlemleri gibi Bütün işlem iş ve işlemlerini hazırlayacak ve üreticilere sadece kendi işlerini yapmak kalacak Dış Ticaret Merkezi aracılığıyla küçük ve orta ölçekli işletmeler ihracata kazandırılacak.” Denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.