Düzce'nin Önde Gelen İsimleri Öncü Medya'yı Ziyaret Etti

Düzce Basınının Amiral Gemisi Öncü Medya'nın Türkseven Şirketler Grubuna devri sonrasında ziyaret akını yaşandı. Düzce siyaseti ve iş dünyasının önde gelen isimleri Öncü Medya Binasına gelerek Faruk Türkseven'e 'hayırlı olsun' mesajlarını ilettiler.

Düzce'nin Önde Gelen İsimleri Öncü Medya'yı Ziyaret Etti

Düzce Basınının Amiral Gemisi Öncü Medya'nın Türkseven Şirketler Grubuna devri sonrasında ziyaret akını yaşandı. Düzce siyaseti ve iş dünyasının önde gelen isimleri Öncü Medya Binasına gelerek Faruk Türkseven'e 'hayırlı olsun' mesajlarını ilettiler.

19 Eylül 2018 Çarşamba 14:07
Düzce'nin Önde Gelen İsimleri Öncü Medya'yı Ziyaret Etti

Faruk Özlü ve Hikmet Keskin Ziyarette Bulundu

Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin Öncü TV’yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Öncü TV’nin yayın hayatında gösterdiği başarı ön planda tutuldu.

Türkseven Şirketler Gurubu Ömer Faruk Türkseven’in Öncü TV’yi devir tesliminden sonra ziyaretler gelmeye devam ediyor. Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve parti il teşkilat üyeleri de Öncü TV’yi ziyaret ederek yayın hayatında Öncü TV’ye başarılar diledi.

“Ben de Ankara’da elimden geleni yaparım ve gerekli desteği sağlarım”

Özlü, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bu ziyaret insani bir ziyarettir, siyasi bir ziyaret değildir. Öncü medya gurubunun devir teslim töreninin yapıldığını geçen gün öğrendim. Ben de bugün Düzce’ye geldim ve Faruk Bey’i arayarak ziyaret edeceğimi söyledim. Kendilerini tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bundan sonraki süreçte de Öncü Medya Gurubu’nun Düzce için çok faydalı hizmetler yapacağına inanıyorum. Öncü TV’nin ulusala çıkmasından çok büyük bir memnuniyet duyarım. Ben de Ankara’da elimden geleni yaparım ve gerekli desteği sağlarım.”

Muhsin Yavuz da Öncü Medya'yı Ziyaret Etti

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Öncü TV’yi ziyaret ederek bundan sonraki yayın hayatında başarılar diledi. Yavuz, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da haberin en büyük öncüsünün Öncü TV olduğunu söyledi.

Devir teslim töreninin ardından Türkseven Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven’i ziyaretler devam ediyor. Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz da Öncü TV’yi ziyaret ederek Öncü TV’ye yayın hayatında başarılar diledi. 

 

“Hem kamuoyunu hem de bizleri doğru bilgilendireceksin, biz bundan yanayız”

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Yavuz, şu ifadelere yer verdi: “Biz bundan sonraki yayın hayatında inşallah başarılar diliyoruz. Biz de desteklerimizi esirgemeyeceğimizi bilmenizi isteriz. Öncü TV’den şeffaf bir yayın politikası bekliyoruz. Yani şeffaf olmak aynı zamanda doğruluğu ve dürüstlüğü de birbiriyle bütün olarak hizmettir. Biz bundan yanayız. Düzce, çok yakın bir çevreye sahiptir. İlçeleriyle, merkeziyle bir bütün sayılabilecek, burada olan bir olay ilçelere, köylere de yayılabilecek durumdadır. Tabi ki bunun en büyük öncüsü yine Öncü TV’dir. Bugüne kadar hızlılığı ve gayreti bundan sonra da gösterecektir. Biz bunu isteriz, başka bir şey söylemeye gerek yok. Çünkü şeffaf bir yayın, dürüst bir yayın, ilkeli bir yayın. Hem kamuoyunu hem de bizleri doğru bilgilendireceksin, biz bundan yanayız.” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkseven de ilkeli ve seviyeli yayın anlayışına bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de devam edeceklerini söyledi. Türkseven, amaçlarının Düzce’ye doğru haber sunmak olduğunu da sözlerine ekledi.
 

Son Güncelleme: 19.09.2018 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.