Aydınpınar Şelalesi Ziyaretçilerini Büyülüyor

Faaliyete başlayalı henüz birkaç gün olan ve buna rağmen yoğun ilgi toplayan Aydınpınar Şelalesi ve Mesire Alanı ziyaretçilerinin güzel zaman geçirmesini sağlıyor.

Aydınpınar Şelalesi Ziyaretçilerini Büyülüyor

Faaliyete başlayalı henüz birkaç gün olan ve buna rağmen yoğun ilgi toplayan Aydınpınar Şelalesi ve Mesire Alanı ziyaretçilerinin güzel zaman geçirmesini sağlıyor.

31 Ağustos 2018 Cuma 15:50
Aydınpınar Şelalesi Ziyaretçilerini Büyülüyor

Kurban Bayramından önce hizmete giren ve ilk günden itibaren konuklarını büyüleyen Aydınpınar Şelalesi göz dolduruyor. Muhteşem doğasının yanı sıra doğal kliması nedeniyle daima serin bir sıcaklığa sahip olan Şelale’ye ziyaretçi akını devam ediyor. Düzce Belediyesinin katkısı ve emeği ile hayata geçirilen Aydınpınar Şelalesi ve Mesire Alanını inceleyen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, burada yapılanlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Sesimizin Ulaştığı Herkesi Davet Ediyoruz”

Faaliyete geçmesinin üstünden kısa zaman geçmesine rağmen ziyaretçi yoğunluğu yaşanmasına değinin Başkan Ay: “Sadece Düzcelileri değil, sesimizin ulaştığı herkesi buraya davet ediyoruz. Düzce’mize 10 Km uzaklıkta bulunan bu alanı ele aldık. Birçok çalışma gerçekleştirdik. Ziyaret edenler de çok beğendiler. Bütün Düzcelilerin burayı görmesi gerekiyor” sözlerini kullandı.

Yeni Mesire Alanları Gündemde

Hayata geçirilen bu projenin ardından başka yerlerde de çalışmalar olacağını belirten Ay: “Yakın zamanda Kurugöl’e de müdahale edeceğiz. İnsanlarımız şehrin kalabalığından ve yorgunluğundan kaçarak buralarda dinlenmeleri, hafta sonlarını buralarda geçirmelerini ve mesailerine dinlenmiş olarak başlamalarını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yoğun İlgi Görüyor

Yoğun ilgi dolayısı ile giriş ve çıkışlarda araçların sıraya geçtiğini ifade eden Dursun Ay: “Bayramdan hemen önce açılmış olmasına rağmen, burası oldukça iyi bir ilgi gördü, biz bu hizmetleri hayata geçirirken ilgi görmesini istiyoruz. Bu ilginin yakalanması için de yoğun çaba sarf ediyoruz. Burada bulunan eksikler belirlenip gideriliyor. İnsanlarımızın rahat etmesi için gerekeni yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Öğrencilere Tur Düzenlenecek

Öğrencilerinin de bu doğa güzelliğini görmesini hedefleyen Belediye Başkanı: “Üniversite öğrencilerimiz geldikten sonra buralara turlar düzenleyeceğiz. Valilik önünde bulunan Turizm Danışma Bürosundan bir otobüs kaldırıp, Düzce’nin bu gibi alanlarına günlük bir tur yaptırmayı planlıyoruz. Bu gibi yerleri Düzce Halkı dahi bilmiyor. Ücretsiz bir tur ile Güzeldere Şelalesi, Toptepe, Aydınpınar Şelalesi, Samandıra Şelalesi ve Kurugöl akabinde ise Akçakoca’ya ulaştırılacak bir tur olmasını planlıyoruz” sözleri ile Düzceli vatandaşların Düzce doğası ile buluşturulacağını ifade etti.

Son Güncelleme: 31.08.2018 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.