Belediye Çalışmalarına Devam Ediyor

Düzce Belediyesi ekipleri asfalt çalışmalarına devam ederken, şehir merkezindeki muhtelif yerlerde park ve bahçe temizliklerini de sürdürüyor.

Belediye Çalışmalarına Devam Ediyor

Düzce Belediyesi ekipleri asfalt çalışmalarına devam ederken, şehir merkezindeki muhtelif yerlerde park ve bahçe temizliklerini de sürdürüyor.

19 Eylül 2018 Çarşamba 12:32
Belediye Çalışmalarına Devam Ediyor

Düzce’de çalışmalarını hızla sürdüren Düzce Belediyesi tüm yolların bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, ”Düzce için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. İl genelinde çalışmalara hız kesmeden devam edildiğini belirten Belediye Başkanı Dursun Ay, ”kentsel dönüşüm ve sosyal projelerimizin yanı sıra alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, il genelinde belirlenen programlar dâhilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor“ dedi.

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü şehir merkezindeki park, bahçe ve ortak kullanım alanlarında bulunan yeşil alanlarda temizlik çalışmalarına başladı. Sonbahar döneminin başlaması ile birlikte yeşil alanların peyzaj bakımlarına ağırlık veren ekipler Muncurlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde diken temizliği çalışması yaptı.

Yeşil alanların bakımlı ve temiz olmasına dikkat eden ekiplerin diğer bir kısmı Kalıcı Konutlar bölgesinde bulunan parklarda çalışırken Melen Su Park içindeki geniş yeşil alanlarda da çim biçme çalışması yaptı. Ayrıca D100 Karayolu ve yan yollar arasında bulunan refüj ağaçlarında da görüşü engellememesi amacıyla budama işlemi yapıldı. Yapılan açıklamada çok sayıda ekiple sahada çalışmalara devam edildiği belirtilirken vatandaşların da ortak yaşam alanlarında yeşil alanların kullanılmasına özen gösterilmesi ricasında bulunuldu.

Son Güncelleme: 19.09.2018 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.