Başkanı Görenler Şaşırdı

Kısa süre önce faaliyete başlayan ve yoğun beğeni gören Aydınpınar Şelalesi misafirleri, Belediye Başkanı Dursun Ay ile karşılaşınca şaşırdı. Başkan Ay ziyaretçilerin değerlendirmelerini dinledi.

Başkanı Görenler Şaşırdı

Kısa süre önce faaliyete başlayan ve yoğun beğeni gören Aydınpınar Şelalesi misafirleri, Belediye Başkanı Dursun Ay ile karşılaşınca şaşırdı. Başkan Ay ziyaretçilerin değerlendirmelerini dinledi.

01 Eylül 2018 Cumartesi 13:06
Başkanı Görenler Şaşırdı

Kurban Bayramı öncesinde ziyaretçi kabul etmeye başlayan Aydınpınar Şelalesi misafirlerini memnun etmeye devam ediyor. Henüz yapılacak çok çalışma bulunan tesisi ziyaret eden Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, mesire alanındaki misafirler ile bir araya geldi. Ziyaretçilerin değerlendirmesi ve fikirlerini alan Başkan Ay teşekkürleri de kabul etti.

Tesisin gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirten Başkan Ay: “Yakın zamanda açılmış olmasına rağmen halkımız bu tesisi duydu ve gelip gördüler. Biz de az önce gelen misafirlerin görüşlerini aldık” dedi

Ziyaretçiler ile aralarında geçen diyaloglara değinen Dursun Ay: “Gelen bütün ziyaretçiler buradan memnun. Burayı yakınlarına da tavsiye edeceklerini belirttiler. Onların memnuniyetini daha da arttırmak için çalışmalar yürüteceğiz. Yakın zamanda buranın da MelenSu Park gibi çok yoğun ilgi göreceğini tahmin ediyoruz. Düzceliler buraya gelsinler ve kafa dinlesinler. Burası çok güzel bir dinlenme alanı” sözleri ile Düzcelileri Aydınpınar Şelalesine davet etti.

Düzceli misafirlerin yanı sıra Düzce dışından da gelen misafirlerle de karşılaşan Ay: “İstanbul, Ankara, Afyon, Bolu ve daha birçok yerden gelenler var. İnsanlar Sosyal Medya üzerinden ve basında yer alan haberler neticesinde görüp geliyorlar” ifadelerini kullandı.

Tesisin hızla duyulmuş olmasından dolayı çalışmalarında hızlanacağını aktaran Belediye Başkanı: “Tabi böyle bir ilgi olunca bizim de çalışmalarımızı hızlandırmamız lazım. Bir an önce altyapıyı tamamlayacağız. Çocukların da daha eğlenceli vakit geçirmesini planlıyoruz. Daha kaliteli bir hizmet vermek için gerekeni yapacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.