Akçakoca Sakatatlı Su İçiyor

Akçakoca'da yaşanan insanlık ayıbı, görenlerin kızdırdı. Kurban bilincinin anlaşılamamış olduğunu ispat eden görüntüler oldukça tepki topladı.

Akçakoca Sakatatlı Su İçiyor

Akçakoca'da yaşanan insanlık ayıbı, görenlerin kızdırdı. Kurban bilincinin anlaşılamamış olduğunu ispat eden görüntüler oldukça tepki topladı.

24 Ağustos 2018 Cuma 14:57
Akçakoca Sakatatlı Su İçiyor

İçerisinde bulunduğumuz Kurban Bayramı gereğince islam alemi Kurbanlarını keserek yardımlaşma ve dayanışma ve birlik olma bilincini idrak etti. Kurbanlar kesildi, kesemeyenlerle bölüşüldü, fakirler mutlu edildi, akrabalar ziyaret edildi, çocuklar sevindirildi.

Bu güzel olayların yanı sıra bazı bölgelerde ortaya çıkan görüntüler "hiçbir işi layıkı ile yapamayacak mıyız" dedirtti. Kurban kesim merkezlerini tercih etmeyerek, kurbanını kendi imkanları ile kesen vatandaşlardan bazılarının vurdumduymazlığı hayrete düşürdü.

Akçakoca Yeşilköy Mesire Alanında ortaya çıkan manzara etraftakiler tarafından tepki ile karşılandı. Hayvan işkembeleri ve farklı uzuvlarının atıldığı doğal kaynak kenarları koku nedeniyle durulamayacak hale geldi. Mesire alanında bulunan su kenarına, içine, piknik yapılan alana,banklara bırakılan kurban atıkları nedeniyle değil mesire alanı, çevresindeki yollar bile kullanılamaz hale geldi. İçme suyu olarak da kullanılan doğal kaynağın bu denli pisletilmesi ve özellikle bayram günleri gibi zamanlarda vatandaşların güzel vakit geçirecekleri tabiata yapılan bu ihanet Bayramı milletin burnundan getirdi. Görmek istenmeyecek bu manzara için ne yapılacağı merakla bekleniyor.

Son Güncelleme: 24.08.2018 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.