Valilik Uyarısını Yineledi

Düzce Valiliğince kendilerini Düzce Valisi olarak tanıtan dolandırıcılara karşı vatandaşlar uyarıldı. 

Valilik Uyarısını Yineledi

Düzce Valiliğince kendilerini Düzce Valisi olarak tanıtan dolandırıcılara karşı vatandaşlar uyarıldı. 

07 Eylül 2018 Cuma 13:58
Valilik Uyarısını Yineledi

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde son günlerde çeşitli kurum ve kişilerin telefon yoluyla dolandırıcılığa maruz kaldığı aktarıldı. 

Kendisini Düzce Valisi olarak tanıtıp "İlimizdeki hasta, engelli, yardıma muhtaç kişilere yardım topluyoruz. Tekerlekli sandalye, akülü araba kampanyamıza katkılarınızı bekliyoruz." şeklinde ifadelerle kişilerin dolandırıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sayın Valimiz, vali yardımcılarımız ve kurum müdürlerinin adını kullanarak yardım adı altında para istendiği bilgileri Valiliğimize ulaşmaktadır. Düzce Valiliği, Valimiz Sayın Zülkif Dağlı, vali yardımcılarımız ve kurum müdürlerimizin adını kullanarak dolandırıcılık suçu işleyen şahıs ya da şahısların yakalanması için kolluk güçlerimizce gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Vatandaşlarımızın dolandırılıp mağdur olmamaları için konunun kamuoyuna duyurulmasına ihtiyaç duyulmuştur. Valiliğimizin adını kullanarak yardım için aradığını söyleyen kişi ya da kişilere itibar edilmemesi, bu kişilerin kolluk güçlerimize bildirilmesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84