KURŞUN YİYİP HARAM YEMEYECEK BAŞKAN

Bu ayki Düzce kamuoyunda Dursun Ay Yükselirken Düzcespor Başkanı Cihat Algün Düştü.

KURŞUN YİYİP HARAM YEMEYECEK BAŞKAN

Bu ayki Düzce kamuoyunda Dursun Ay Yükselirken Düzcespor Başkanı Cihat Algün Düştü.

08 Kasım 2017 Çarşamba 10:39
KURŞUN YİYİP HARAM YEMEYECEK BAŞKAN

DÜZCENİN MEDAARI İFTİHARI OLDU.

İt ürüdü kervan yürüdü. Türkiye babayiğitleri ile yerli otomobil adımını attı. Amiral gemisinin komuta kademesinde Türkiye’nin tarihinin altın sayfasında Bir Düzceli Faruk Özlü yer aldı.18 Yaşında Düzce’den gurbete gidip Devlet adamı kimliğiyle Devlete, Millete, Ümmete, İnsanlığa hizmette onurla gururla tarifi mümkün olmayan bir Duygu ile Düzce’nin evladı bizi biz eden değerler değer kattı. Öyle bir değer ki siyasetin abesle iştigal rekabetini toz bulutu haline getirecek asırlar boyu Düzce nin sesi, soluğu, istikameti olacak nimeti hoş külfeti boş bir değer yaşattı Özlü Düzce’ye. Küçük ve basit talepler değil Türkiye’nin vizyonuna vizyon katan Bir Değerimiz var artık. Şeyh Şamilin “ Nimetin kıymetini kölelik bekler” sözünü hatırlayıp Özlünün etrafında kilitlenip Düzce’de ikbalin adresini bilerek idrak ederek analım bilelim Dr Faruk Özlüyü. Şad ol Sayın Özlü var ol. Gelecek neslin yol haritasını çizen adam. Makamında asaletinle büyük hizmetlerin olsun. Yıldızlar size feda olsun.

Dursun Ay

Düzce Belediye Başkanı.

Kurşun yer ama haram Yemeyecek Başkan.

Sabret oğul vaktinden önce çiçek açmaz demiş Şeyh Edebali. Dursun Al belediye başkanı olmak için değil ama Davasına hizmet etmek için yıllardır sabırla tekneyi bekledi. Dürüst samimi ve halka hak ölçüsünden bakan kişiliği ile Belediyecilik tecrübesinin Dava bilinciyle yoğrulmasından sonra Mehmet Keleşten sonra en makul mantıklı kişi olarak riyaset görevini devraldı. Tabiri casizse ateşten gömlek giyen Başkan Ay Belediyedeki idareyi ve iradeyi dava şuuruna uyumlu halinde fabrika ayarlarına geri çevirmek için aldığı kararlarla halk nazarında çoşkulu kabul gördü. Düzce Milletvekili Fevai Arslanın Tabiri ile “ Kurşun yer haram yemez.Kimse Dursun Başkana bile bile hata yanlış yaptıramaz” ifadesi ile “Kişinin mazisi önünden gider” sözünü teyit ettirdi. Düzce nin Samimi dava ve gönül adamı halka hak ölçüsünden bakan Başkanını Yıldızlı yükselenler de birinci sırada değerlendiriyoruz. Hayırlı uğurlu mübarek olsun.

Zülküf Dağlı

Düzce Valisi.

Mülki İdarenin Güven Veren Yüzü

İnsanlar vardır makamlarından güç alırlar insanlar vardır makamlara güç katarlar derler. Zülküf vali makamına verdiği gücü vizyonundan, makamdan aldığı gücü ise tevazu haliyle halkına sunan bir gönül adamı. Bir koruma ile Düzce sokaklarında gezerken halkın içinde huzur bulan bir memleket sevdalısı. Kurumlarla Halkı arasında kurduğu denge, idaredeki yere basan ve gerçekçi iradesiyle Düzce’nin Büyükşehirlere büyük makamlara gelen valilerden sonraki boşluk beklentisini boşa çıkardı. Doğru zamanda doğru kişi ve doğru kararla siyasetin dengesini iktidarın gücünü birbiriyle birleştirip Düzce’de hızlı hizmetlerin halka yansımasına sebep oldu. Gerek bürokrasi gerek sivil toplum kuruluşları gerek yerel gerek genel siyasette ilmin siyasetini icra edip Halka hizmet hakka hizmettir düsturunu Düzcelilere yaşattı. Vali isminim kutsallığını Dolu Dolu Anadolu kökleriyle Düzce’ye yaşatan Sayın Dağlıyı gösterdiği irade ve icra ettiği idareden dolayı kutluyor hayırlı hizmetlerinin ülkeye millete devlete ikballer kazandırmasını diliyor yıldızlı yükselenlerde değerlendiriyoruz.

Hikmet Keskin

Ak Parti İl Başkanı.

Herkes Konuşur Ama o Yapar.

Surdan bir gedik aştık ey kahpe rüzgar nerden esersen es derlerya. Hikmet Başkan Milli görüşten İnsan Medeniyet vakfından Ak Partinin davasına adeta yoğrula yoğrula gelen bir isim. Siyasette ahde vefa ve sabır denkleminde üzerinde tez yazılacak bir duruş sergiledi. Düzce de yaşanan siyasi rekabet ve ayak oyunlarını tereyağından kıl çeker gibi çekip çıkardı. Kavgada yumruk sayılmaz misali özellikle Belediye Başkanı Keleşin istifa sürecini duymadım göremedim bilmiyorum stratejisi adeta ilmek ilmek dokuyarak hem kendisinin hemde partisinin bu menfur olaydan en az zararla çıkmasını sağladı. Gelinen bu süreçte herkes konuştu Keskin sonucu belirledi. Peki demesini bilerek hem Genel Merkezde hemse Parti tabanında zorlu süreçten kendisine güven ve liyakat izafe edilmesine sebep oldu. Keskin sirke küpüne zarar sözünü çevresine kamuoyuna adeta deklere etti. Kendisini yıldızlı Yükselenler üçüncü sırada değerlendirdik. Hayırlı olsun.

YÜKSELENLER

Sefer Taşhan

Düzce Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü.

Doğru zamanda doğru yere geldi.

Sonradan olma değil Anadan doğma milli görüşçü. Milli görüşe Ak partiye kimse yokmu denilen dönemlerde destek veren gönül veren bir aileden geliyor. Bu davanın havasından suyundan çamurundan yoğrularak inşaat sektöründen basın ve sosyal medya sektörüne belediyede hizmete başladığında bugünleri hayal etmeden görevini dava şuuru içinde yaptı. Düzce belediyesinin misyon ve vizyon açsından fabrika ayarlarına geri dönme sürecinde karıca misali tarafını belli eden Taşhan Basın biriminin başına getirildi. Bunu o makama layık görenler Diplomasına bakmadan Düzceye hizmet noktasındaki samimiyetine ehemmiyet verdiler. Aynası iştir kişinin lafa etikete bakılmaz diyor Sefer Taşhan a yeni görevinde başarılar diliyor Düzce Basını ve Belediyesi adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Hayırlı olsun.

Erol Bayraktar

Kaynaşlı Belediye Başkanı.

Yapılmayanı yaptı yıkılmayanı yıktı.

Erol Bayraktar Cenazelerde ve dini merasimlerde katıldığı cemiyetlerde okuduğu kuranı Kerim tilavetiyle bilindi duyuldu. Hizmet ederken hatırı, torpili menfaati hesap etmeden Kaynaşlının arka sokaklarında adeta elli senede yapılmayanı beş yılda yapma başarısını cesaretini gösterdi. Zaman zaman ilçenin gençleri ile toplantı yapıp onlarla oyunlar oynayıp Ezher Üniversitesinde aldığı eğitimin verdiği bilgi ve ruhu gençlerle paylaşmayı ihmal etmedi. Kimseye eyvallahı olmadan akçeli işlerden uzak İlçesinin konut sorununa çözümler üreterek partisinin misyonunda bayrağı en yükseklere çekti. Kendisine oy vermeyenlerin bile taktirine mazhar olan Erol Başkanı hizmetlerinden dolayı kutluyoruz. Ancak gerek teikilat gerek parti yönetimi ile ikili ilişkilerinde ekip ve takım çalışması koordinasyonu zafiyeti uyarmadan geçemedik. Özellikle ikili ilişkilerde gençler gösterdiği ilgiyi partiye ve misyona kendisini değer yapan değerlere göstermesini tavsiye ediyoruz. Hizmet önemli amma gönül almadan yapılan hizmetin sonu hüsran olur.

DÜŞENLER

Cihat Algün

Düzcespor Başkanı.

Alem Başkan desin yeter…

Cihat Algün Cemaatçi kökenleri olan bir yapıdan küçük yaştan itibaren ticaretin içinden gelen bir kişi. Düzce’den Akçakoca’ya yaptığı işler ve icraatlar la kendinden söz ettiren iş Dünyasının son yıllardaki parlayan yıldızı oldu. Dönemin Düzce Belediye başkanı Mehmet Keleş ile bir günde 17 kez telefon görüşmesi yaparak Düzce spor Başkanı seçildiği iddia ediliyor.Düzcespor başkanlığına seçildikten sonra Belediye başkanları, Milletvekilleri, Valilik ve Bakanlık makamlarında anılmaya bilinmeye kabul görmeye başladı. Düzce spora iddialı başkan olmak adına kesenin ağzını açtığı söylense de taraftar tarafından bir türlü kabul görmedi. Taraftarın maçlara gitmesi başta olmak üzere Spor camiasına gönül vermiş bu uğurda maddi manevi tüm emekleri veren camia tarafından hergün istifa söylemlerine muhatap oldu. Nasrettin Hocanın tüccar olma hikayesi gbi” Bana Tüccar derler sana tüccar hanımı geçinir gideriz” misali başkanlığın manevi rüzgarına kapılıp gidiyor. Kendisine Taraftarın ve camianın sesine kulak vermesini tavsiye ediyor Düşenler birinci sırada değerlendiriyoruz.

Mehmet Danışmaz

Düzce Ticaret Odası Başkan yardımcısı.

Ticaret Odasının gölge başkanı.

Ticaret Sanayi odasının menfi müspet tüm gelişmelerinde onun etkisi büyük. İkinci adam olmanın avantajını kullanıp Başkan ve yönetimi etkisi altına alarak odada atını istediği gibi kullanıyor. Gürcistan gezisinde gerek heyetler arası görüşmelerde gerekse birebir insani amaçlı dialoglara Ticaret odası heyetinin harcamalarında “Kusur var kasıt yok” tespiti yapılan incelemeden sonra oda tarafından ödenen masrafların üyelerden geri alınmansın kahramanı. Bakan Özlünün Düzce nin geleceğini ilgilendiren organizasyonda ikramın söz konusu olup kamuoyuna yansımasında Danışmazın etkisi rüzgarı hissedildi. Ben yaptım oldu diye Ticaret odasında duymaya bilmeye alışık olunmayan eylemlerin söylemlerin ve uygulamaların arkasındaki isim olduğu iddia ediliyor. Özellikle Gürcistan ödeneklerinde “Kusur var kasıt yok” tespitini Düzce Ticaret odası tarihine yazdırmayı başardı. Kendisini Sivil Toplum anlayışında yenilemesini tavsiye ediyor Düşenler ikinci sırada değerlendiriyoruz.

Dergah Akça

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı.

İhaleci Başkan

Sosyal Demokrat bir yapıdan gelen Akça kız halaya oğlan dayıya çeker Misali Dayı Metin Yerlikayanın enlem boylamları ile şekillenen bir siyasetçi. Fatih te Döviz bürosundan Yığılca’da maden ocağına kadar iş dünyasında kısa zamanda yoğun programlı iş takip etmesini öğrenenlerden. Geçtiğimiz günlerde Düzce belediyesine yaklaşık 2 milyonlu ihale ile yaptığı güreş sahası inşaatının bitirilme becerisini Mehmet Keleşten plaket almayı başardı. Kendi köyünde bayram güreşlerinde ağalık yaptığı halde köyünün bir daha güreşlerine katılmama duyarsızlığını gösteren akça “Himmet’iz Dede kime himmet ede” misali iş hizmete gelince güvercin ihale takibine gelince şahin olan model. Yola çıktıklarını yolda bulduklarına tercih eden Dergah başkan haftanın belirli günlerinde parti binasında milleti dinlemeye vakit bulamamakla eleştirildi. Son dönemde kurduğu ekiple Dava ruhundan restoran ruhuna kayma eleştirilerini alan Akça Kendi köyünün yolunda takipsizlikten doğan bozukluğun aciz yeti altında ezildi durdu. Kendisine Akçeli işleri takip ettiği kadar köyünü şehrini davasını takip etmesini tavsiye ediyor düşenler üçüncü sırada değerlendiriyoruz.

Son Güncelleme: 08.11.2017 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sefer Taşhana tavsiyeler 2017-11-10 18:24:41

Sefer Taşhan. Sana orayı yedirmezler. Düzcede o kadar arkadan iş çeviren varken sana orayı yedirmezler koçum. Seni yakinen tanımam. Sosyal medyadan takip ediyorum. Düzce için çalışmaya yardımcı olamaya çalışıyorsun. İmardayken gelen vatandaşlara nasıl davrandığın nasıl yardımcı olduğunda kulağıma geldi. Ama senin gibi çalışkan iş yapmayı seven birine iş yaptırmazlar. Sen onların tekerine çomak sokmuş oluyorsun. adamlar alışmış yan gel osman on dönüm bostan yapmayı. Allah yardımcın olsun ne diyeyim. İyi niyetlisin belli ama sana bırakmazlar. Basında seni durmadan karalar durulur. Ezilen arada kalan sen olursun. Allah yolunu açık etsin. Bir bilgeden sana tavsiler...