YILMAZ, “YIĞILCA’NIN ÖZÜ TÜRK’TÜR”

MHP Milletvekili adayları Ümit Yılmaz ve Yusuf Arslan 24 Haziran seçimleri kapsamında ziyarette bulunduğu Yığılca'da vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaştılar.

YILMAZ, “YIĞILCA’NIN ÖZÜ TÜRK’TÜR”

MHP Milletvekili adayları Ümit Yılmaz ve Yusuf Arslan 24 Haziran seçimleri kapsamında ziyarette bulunduğu Yığılca'da vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaştılar.

13 Haziran 2018 Çarşamba 10:52
YILMAZ, “YIĞILCA’NIN ÖZÜ TÜRK’TÜR”

24 Haziran da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri kapsamında MHP seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim çalışmaları nedeniyle MHP Milletvekili adayları Yığılca halkı ile bir araya geldi.

MHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz ve MHP 2. Sıra Milletvekili adayı Yusuf Arslan'a destek olmak amacıyla ziyaret programına İl Başkanı İlhami Caboğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Yığılca ilçe Başkanı İlhan Yalçın Ve Yığılca ilçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Yığılca esnafları ziyaret eden Yılmaz ve Arslan'a vatandaşlar  yoğun ilgi  gösterdi.

“İkinci Sınıf Vatandaş gibi bakıyorlar”

İlçede Fındık alım satımı yapan bir işyerine giren adaylar iş yeri sahibi Selami Savaş ile sohbet etti. Savaş, " MHP’nin seçimlere doğru vizyonla gitmesi gerekiyor. Ne zaman devlete ihtiyaç olsa MHP ortaya çıktı bu zamana kadar. Bizim ilçe olarak yol sorunumuz var, ekonomik sorunlarımız var, sosyal alan eksiklerimiz var ve Düzce de ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz. Bizler Yığılca olarak sizlerin yanınızdayız. Sizlerde bizlerin yanında olun. Buradaki halkı bilinçlendirmek gerekiyor. Yığılca halkı CHP’ye de AK Parti’ye de oy verdi. Sıra MHP de" diyerek seçimlerde destek sözü verdi.

Yığılca’nın Özü Türk’tür”

Yığılca'nın yol sorunun çözüme kavuşması gerektiğine vurgu yaparak konuşmasına başlayan Yılmaz, “Yığılca'nın yol sorunu var. Doğa güzelliği açısından çok zengin bir yer burası; turistik mekanlarınız gezilmeye görülmeye değer yerler ve Yığılca Balı markalaşıyor. Turizm ve Yığılca Balı ilçenin ilerlemesinde birinci etken olan çok önemli iki değerdir. Hizmet bakımından Yığılca 2. 3. Plana atıldığı izlenimi var. İlçenin halkı Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor ve biz cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'a milletvekili seçimlerinde MHP’nin adaylarına destek olmanızı bekliyoruz. Sizden, size destek olacak kişileri desteklemenizi bekliyoruz. Bizler Düzce’nin sorunlarını iyi biliyoruz. Yığılca özünün tamamı Türk olan bir yer. Bizimde görüşümüzle aynı, sizlerin içinden geliyoruz. 24 Haziran’da sandıklarda sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

Ziyaretler kapsamında Düzce de yaşanan sağlık sorunları ile ilgili şikayetleri dile getiren bir esnaf, " Düzce de bazı alan doktorları yok. Sırf doktor olmadığı için ölen insanlara, çocuklara şahit oldum Bu sorunun acilen çözüme kavuşması gerekiyor" dedi. MHP adayı Yılmaz ve Arslan konu ile ilgili olarak gerekli çalışmaların yapılmasında ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdiler.

MHP'nin adaylarına gençler tarafından da yoğun ilgi karşılandı. İlçenin gençleri yaşadıkları sorunlar, beklentileri ile ilgili olarak vekil adaylarıyla sohbet etti. Vekil Adayları Yılmaz ve Arslan etrafında toplanan gençler ile yakından ilgilendi ve hazırlık aşamasında olan yeni sistemin nasıl bir işleyişi olacağı, MHP olarak yapmak istedikleri projeleri ve sandık da neden MHP’nin tercih edilmesi gerektiğini anlattılar.

Son Güncelleme: 13.06.2018 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.