Keskin’e, Yığılca’da Büyük Destek

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe ziyaretleri kapsamında Yığılca ilçesinde vatandaşlarla bütünleşti. Yığılca ilçesinde Keskin’e ve AK Parti heyetine büyük destek verildi.

Keskin’e, Yığılca’da Büyük Destek

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe ziyaretleri kapsamında Yığılca ilçesinde vatandaşlarla bütünleşti. Yığılca ilçesinde Keskin’e ve AK Parti heyetine büyük destek verildi.

08 Mart 2017 Çarşamba 14:09
Keskin’e, Yığılca’da Büyük Destek

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe ziyaretlerinin sonuncusunu Yığılca ilçesine gerçekleştirdi. Düzce’nin tüm ilçelerini ziyaret eden Keskin’e Yığılca ilçesinde de büyük ilgi vardı. Keskin’e Yığılca ilçe ziyaretinde Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yığılca İlçe Başkanı Kerem Yalçıner ve Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in karşıladığı İl Başkanı Keskin, esnaf ziyareti yaparak İlçe Teşkilatına geçti.

CHP’li Muhtara AK Parti Rozeti

İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Yığılca her dönemde AK Partiye olan desteğini her zaman göstermiştir. AK Partiyi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Biz hizmet yarışı içindeyiz. Düzce’de bayrağı bize teslim ettiler, Yığılca’da da Kerem Başkanımıza teslim ettiler. Dolayısıyla biz tüm teşkilatlar olarak çalışmalıyız. Referandumda çok yüksek bir oy almak zorundayız. Yığılca’da yeniden yüksek oy alacağız. Anayasa Değişikliğini herkese anlatacağız” dedi. Öte yandan Yığılca Yağcılar Köyü Muhtarı Mehmet Gül, CHP üyeliğinden istifa ederek AK Partiye geçti. AK Parti rozeti ise İl Başkanı Hikmet Keskin, takarak, Gül’e teşekkür etti.

Belediye ve Kaymakamlığı Ziyaret Etti

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki heyet, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ve Yığılca Kaymakamı Furkan Sancaktutar’ı ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Keskin daha sonra Yığılca Ziraat Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin her ilçede olduğu gibi Yığılca’da da muhtarlarla bir araya gelerek muhtarların sorunlarını dinledi. Keskin, “ İGM üyelerimiz ve ilçe başkanımız sizlerle bir araya gelerek isteklerini, sorunlarınızı aldı. Biz de Bakanımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte sorunlarınızı çözmeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte bürokrasi azalacak ve sorunlarımız daha hızlı bir şekilde son bulacak” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Yığılca ilçesinde gencinden yaşlısına her eli sıkarken esnafları da ziyaret ederek sohbet etti. Keskin ve beraberindeki heyet, tüm Yığılca halkından Referandumdan büyük destek istediklerini tekrarladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84