POSTACININ KISA SELA İSYANI.

Akçakoca Postacılık yapan Üzeyir Doğdu isimli vatandaş Merkez camiinden okunan selaların zarfın içindeki gelen paraya göre okunduğunu iddia ederek” Fakirin selası bir dakikada zenginin selası onbeş dakikada okunuyor” dedi

POSTACININ KISA SELA İSYANI.

Akçakoca Postacılık yapan Üzeyir Doğdu isimli vatandaş Merkez camiinden okunan selaların zarfın içindeki gelen paraya göre okunduğunu iddia ederek” Fakirin selası bir dakikada zenginin selası onbeş dakikada okunuyor” dedi

22 Şubat 2017 Çarşamba 23:54
POSTACININ KISA SELA İSYANI.

Facebook Sosyal paylaşım sitesinde görüşlerini paylaşan Doğduya yorumlarlarda destek geldi.

Sultan Hasan Gürbüz” Aynen birileri sesini çıkar sın artik bizde daha değişiğini yaşadık” şeklindeki yorumu ile doğduya destek çıktı.

Nezvat Orhan isimli paylaşımcı ise” Öyle hocalar varki ezan okurken insanın tüyleri diken diken oluyor bazıları ise ağzında ezanı boğuyor önüne geleni hafız hoca yapmışlar diyanette büyük temizlik yapılması lazım işte arkadaşın dediği gibi ölüsünden bile nemalanmaya kalkanlar konu oluyorlar”şeklinde yorum yaptı.

İŞTE SESSİZLERİN SESİ OLAN Üzeyir Doğdunun yaptığı paylaşım.

“Ey akcakoca Müftüsü ey Diyanet görevlileri ya bugün Akçakoca daki selalari dinleyen Akçakoca halkı ya hiç mi kimse şikayet etmiyor bu merkez Camii hocalarını bunlar nasıl imam nasıl din görevlisi illa sela zarfın in içinde çokmu para olması lazım yazık günah ayıptır ya hoca bugün 4 selayi 4 dakikada okudu zenginlerin selamı 15 dakika sürüyor eğer zarf boşsa ölen in akrabalarının isimleri bile nerdeyse okunmuyor Allah bildiği gibi yapsın bu hocaları”dedi.

Merkez camiinde müezzinlik yapan Veysel Mat hocanın başka bir camide görevlendirilmesi ise" Veysel Hoca gitti uzun sela bitti" şeklinde yorumlanıyor.

Sosyal paylaşım sitesini sallayan bu değerlendirmeye Akçakoca Müftüsü Mehmet Taşçının ne gibi bir açıklama yapıp önlem alacağı merakla bekleniyor.

Son Güncelleme: 23.02.2017 00:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail 2017-02-23 00:43:05

Onun görevi olmasona rağmen o zarfın içine parayı koyan vatandaş olduköa bu işin arkası kesilmez.

Avatar
İsmail EREN 2017-02-23 00:46:35

Veysel Hoca Benim Ailem Adına yaptığım her bir dini görevlerimi sohbet ederek yaptı Seviyoruz Seni Veysel Hocam

Avatar
veysel saka 2017-02-24 23:28:10

Zaten 15 temmuzla beraber ve önceleri prşembe akşamları okunan selalar vatandaşı bıktırmıştı bu postacı bozuntusu ise zengin fakir ayrımı üzerinden selaları tekrar gündeme getirmesi çok manidar postacı arkadaş posta işine baksın sınıf sal bakmak postacının işi değil sınıfsal siyasal politik bakanlar devrimçiler sosyalistlerdir onlar mevcut iktidara yaranmak için didinmeyi bıraksınlar tmmm postacı efendi..politik değilsin siyasal sınıfsal bakmayanlar selalar üzerinden prim yapmasınlar..

banner86

banner84