AKÇAKOCA MELENAĞZI YOLU BİR GÜNDE ÇÖKTÜ

Yaklaşık 25 yıldır yapımı süren Akçakoca Melenağzı yolunda çökmeler olurken duvarlar yıkılıyor.

AKÇAKOCA MELENAĞZI YOLU BİR GÜNDE ÇÖKTÜ

Yaklaşık 25 yıldır yapımı süren Akçakoca Melenağzı yolunda çökmeler olurken duvarlar yıkılıyor.

22 Ocak 2017 Pazar 23:35
AKÇAKOCA MELENAĞZI YOLU BİR GÜNDE ÇÖKTÜ

25 yıldır çözüme kavuşamayan ve yaklaşık 6 aydır Hemşin Karatavuk arasından getirilen taşların taşınması sırasında  6 köyü mağdur edilerek getirilen taşların yolun çökmesi ve duvarların yıkılması nedeniyle tekraradan bu 6 köyün mağdur edileceği benziyor. 

2016 DA BİTECEKTİ 2017 DE ZOR GİBİ 

2016  yılı sonunda hizmete açılacağı söylenen Akçakoca Melenağzı yolunda yaşanan çökmeler ve yıkılan istinat duvarları 2017 yılındada işin bitmeyeceğinin habercisi gibi.
 

Bu durum giderek yoğunlaşan trafiği mevcut yolun kaldıramayacağı endişesini yaşatırken , onlarca köyün kullandığı Hemşin yolunun yapımının da gecikmesine neden oluyor. Zira yapılan sözleşme gereği yeni yolun yapımında kullanılan taşın  çekilmesi sırasında bozulan yolu müteaahit firma yapacakmış. Malzeme taşınması bitmeyince doğal olarak yol yapılmayacak.

Çevre halkı, vatandaşlar ve yolları bozulan köylüler; kısaca herkes bu duruma bir an önce çözüm bulunmasını istiyor ve başta bölge milletvekilleri olmak üzere çağrıda bulunuyorlar “ 23 yılda 13 km yolun bitirileme me ayıbı kimin”

Son Güncelleme: 23.01.2017 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.