YÜZME BİLMEYEN KALMASIN

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu yüzme bilmeyen kalmasın" projesine değinerek şöyle devam etti

YÜZME BİLMEYEN KALMASIN

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu yüzme bilmeyen kalmasın" projesine değinerek şöyle devam etti

20 Ağustos 2020 Perşembe 11:20
YÜZME BİLMEYEN KALMASIN

Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada her anlamda yüzme imkanları çok zengin bir ülkeyiz. AK Parti döneminde inşa etmiş olduğumuz havuzlarımız ve pek çok imkan insanımızın yüzme noktasında çok daha iddialı olmasını gerektiriyor. Bu anlamdaki açığı hızlıca kapatma sorumluluğumuz var. Onun için 'Yüzme bilmeyen kalmasın.' dedik.

Kasapoğlu 2020'de 1 milyon kişiye ulaşmayı hedefledik. Pandemiye rağmen projemiz hızlı bir şekilde ilerliyor. Bu sayıları da aşacağız. Hiçbir sayıyı yeterli görmüyoruz. Havuz olmayan yerlere havuz inşa edeceğiz. Halkımız, gençlerimiz için feda olsun. İnsanımız her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Bu uğurda çalışmaya devam edeceğiz.

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu her alanda gençlerin potansiyeli olduğunu bildiklerini dile getiren Bakan Kasapoğlu yetenek taraması projemiz okulların açılmasıyla hızlı bir şekilde devam edecek ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.