Turnuva Öncesi Başkan Ay’a Ziyaret

Ankara’da düzenlenen turnuvalara katılacak olan sporcular turnuva öncesi Belediye Başkanı Dursun Ay’ı ziyaret ettiler.

Turnuva Öncesi Başkan Ay’a Ziyaret

Ankara’da düzenlenen turnuvalara katılacak olan sporcular turnuva öncesi Belediye Başkanı Dursun Ay’ı ziyaret ettiler.

06 Ağustos 2018 Pazartesi 14:33
Turnuva Öncesi Başkan Ay’a Ziyaret

Ankara’da Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü sporcuları Başkan Ay’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dursun Ay’ı makamında ziyaret ettiler.

Düzce’de gösterdikleri başarı ve aldıkları dereceler sonucunda 7-12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında Düzce’mizi temsil edecek olan sporcular yolculuk üzeri Belediye Başkanı Dursun Ay’ı ziyaret etti. İzmir ve Zonguldak’da düzenlenen Küçük Minikler Serbest ve Grekoromen Grup Müsabakalarında dereceye giren Düzce Belediyesi Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü 11, 12 ve 13 yaş gurubu güreşçileri, Şampiyona öncesinde makamında ağırlayan Dursun Ay gençlere başarılar diledi.

“Şampiyonluklar Bekliyoruz”

Ay: “Sporcularımız bölgelerinde derece aldılar ve Ankara’ya gitmeye hak kazandılar. Şampiyonaya katılacak 10 arkadaşımız Ankara’ya gidecekler. Kendilerine başarılar diliyoruz. Biz bütün branşlarda, bütün sporcularımıza destek olmaya çalışıyoruz.  Hocalarımız gayretli bir şekilde gençlerimizi yetiştiriyor. Onlara da çok teşekkür ediyoruz.  Tabi ki gençlerimizden de şampiyonluk bekliyoruz. Umarız arkadaşlarımız Düzce’ye madalya ile dönerler”

Son Güncelleme: 06.08.2018 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.