TAKIMIMIZ DAHA İYİ OLACAK

TAKIMIMIZ DAHA İYİ OLACAK

31 Ağustos 2020 Pazartesi 17:34
TAKIMIMIZ DAHA İYİ OLACAK

Düzcespor İstanbul Erokspor önündeki performansıyla  iyi sinyaller verdi. Düzcespor-Erokspor mücadelesi ilk yarı golsüz eşitlikle biterken ikinci yarı 2-0 geriye düşen kırmızı lacivertli takımımız durumu 2-2'ye getirmeyi başardı. Maç bu skorla  sona erdi.

Düzcespor, Erokspor karşısına kalede Furkan savunmada Enver, Oğuzhan, Onur, Abdullah, orta sahanın merkezinde Bulut, Sıddık sağ kenarda Metin, sol kenarda Nevzat bunların önünde Yusuf, ileri uçta Ömer Faruk şeklinde sahada yayıldı.

Bolu Karacasu sahasında oynanan müsabakaya taraftar alınmazken COVİD 19 nedeni ile büyük önlemler eşliğinde takımlar maça çıktı. Müsabakaya iyi başlayan taraf Düzcespor olurken 5. ve 10 dakikada Düzcespor iki net pozisyondan yararlanamadı. Düzcespor, Erokspor karşısında daha çok ayağa pas yaparken rakibe ilk yarım saat içinde ne atak şansı ne de pozisyon vermedi.

Maçın 35.dakikasında ilk kez kalemize gelen Erokspor bir penaltı kazandı penaltıyı kullanan Erokspor oyuncusu kalecimiz Furkan’ı geçemedi. Düzcespor ilk yarının sonlarında Ömer Faruk çok net pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarıda gol olmayınca devre 0-0 sonuçlandı.

İKİNCİ YARI HER İKİ TAKIM GENÇLERİ SAHAYA SÜRDÜ

İkinci yarıda her iki takım genç oyuncularla sahada yer alırken Erokspor ani bir kontrada golü bularak 1-0 öne geçti. Maçın 70.dakikasında Erokspor bir kez daha gol atarak durumu 2-0 yaptı. Bu golden sonra Düzcespor rakip kalede Barış ile bir gol bulunca fark bire indi. Bu golden sonra Düzcespor Oğuzhan ile beraberlik golünü bularak durumu 2-2 yaptı. İlerleyen bölümlerde başka gol olmayınca müsabaka 2-2 sona erdi.

DÜZCESPOR İYİ SİNYALLER VERDİ

Düzcepor’un ilk müsabakası olmasına rağmen kalede Furkan güven verdi. Savunmada ise sağ tarafta Enver, sol tarafta Oğuzhan devamlı ileri çıkarak Düzcespor’un hücum gücünü artırdı. Savunmanın merkezinde Onur ve Abdullah iyi bir ikili olacağa benziyor. Yeni transfer Abdullah her iki ayağını kullanan tekniği iyi olan bir oyuncu olduğunu ilk 45 dakikada kanıtladı. Orta sahada Bulut takımın oyun kuruculuk görevini iyi yaparken Sıddık her zamanki gibi oynamaya çalıştı.

Kenarda oynayan Nevzat ve Metin ilk maç olmasına rağmen lige fırtına gibi girecekler gibi gözüküyor. Yusuf ise kaliteli bir oyuncu olarak Düzcespor’un gol ayağı olacak. İleri uçta Ömer Faruk’un daha iyi olması gerekirken, topu ayağında tutmasıyla arkadaşlarının ileride çoğalmasını sağlayacak. Ömer Faruk güçlü fiziğini daha iyi kullandığında Düzcespor’a çok faydalı olacak. Son olarak Düzcespor oturmuş kadrosu lige iyi başlangıç yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.