SAVAŞ BULUT AVRUPA'DA ESİYOR

3 Bant Bilardo sporcumuz Savaş Bulut, Almanya ve Hollanda’da boy gösterdi.

SAVAŞ BULUT AVRUPA'DA ESİYOR

3 Bant Bilardo sporcumuz Savaş Bulut, Almanya ve Hollanda’da boy gösterdi.

19 Aralık 2018 Çarşamba 12:02
SAVAŞ BULUT AVRUPA'DA ESİYOR

Ülkemiz ve ilimiz 3 Bant Bilardo sporcusu Savaş Bulut, 15 Aralık’ta Almanya liginde Elversberg formasıyla, Berdichgladbach deplasmanında takımının galibiyetinde etkili oldu. Rakibi Hollandalı  Dave Christiani'yi 40-33'lük skorla 22 isteka sonunda yenmeyi başaran sporcumuz takımının 6-2 galip gelmesinde büyük katkıda bulundu. Takım arkadaşı İspanyol Javier Palazon, Belçikalı Peter Ceulemans’ı 40-20’lik skorla 13 isteka sonunda geçerken çok iyi bir performansa imza attı.

Buradan Hollanda'ya hareket eden ilimiz sporcusu Savaş Bulut, 16 Aralık’ta ise Hollanda’da oynadığı takımı T'heartje Oosterhout ile Leedermode deplasmanında sahne aldı. İlginç bir tesadüfle yine Dave Christiani ile karşılaştı. Bu maçtan da 40-36’lık skorla 29 istekada galip ayrılan sporcumuz takımının aldığı puana büyük katkı sağladı.

Savaş Bulut, "Bilardo sporunda farklı ülkelerde takımlarda oynamak mümkün. Bu hafta sonu hem Almanya'daki takımım hem de Hollanda'daki takımımın maçları vardı. İlginç bir tesadüfle her iki maçta da Hollandalı Dave Christiani ile karşılaştık. Her iki maçta da iyi oynadığımı ve yavaş yavaş eski formuma kavuştuğumu hissediyorum. Ülkemi ve ilimiz Düzce’yi burada temsil etmekten oldukça gururluyum. Beni Almanya ve Hollanda’da desteklemeye gelen gurbetçi vatandaşlarımıza da teşekkür ederim. Umarım daha kalıcı işlere imza atabilirim. Buradan yurduma kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunarken, yeni yılın tüm dünyaya barış ve huzur getirmesi dileklerimle yaklaşan yeni yıllarını kutluyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.