ÖZLÜ: “DÜZCESPOR’UN ARKASINDAYIZ”

Düzcespor’un şirketleşmesi yolunda kararlı adım atıldı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Başkanlığı’nda yapılan ve 5 saat süren toplantıda önemli kararlar alındı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor A.Ş.’nin kurulması için sürecin bu hafta içinde başlayacağını söyledi. Özlü, “Düzcespor’un arkasındayız” dedi.

ÖZLÜ: “DÜZCESPOR’UN ARKASINDAYIZ”

Düzcespor’un şirketleşmesi yolunda kararlı adım atıldı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Başkanlığı’nda yapılan ve 5 saat süren toplantıda önemli kararlar alındı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor A.Ş.’nin kurulması için sürecin bu hafta içinde başlayacağını söyledi. Özlü, “Düzcespor’un arkasındayız” dedi.

08 Ekim 2020 Perşembe 12:12
ÖZLÜ: “DÜZCESPOR’UN ARKASINDAYIZ”

Düzcespor A.Ş’nin kurulması için Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ev sahipliğinde yapıldı. Düzce Belediyesi Erguvan Tesislerinde düzenlenen toplantıya Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, DÜSİAD Başkanı Vefa Pehlivan ve Düzcespor Yöneticileri katıldı.

Yaklaşık 5 saat süren ve basına kapalı yapılan toplantının sonunda, açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor A.Ş.’nin kurulması için önemli kararların alındığını duyurdu.

“Düzcespor A.Ş.’nin kurulması konusunda karar aldık”

Toplantıda Düzcespor A.Ş.’nin kurulması için karar alındığını kaydeden Başkan Özlü, “Bu durumu hep birlikte değerlendirdik. Bu toplantıya, Düzce’nin önde gelen kurum ve kuruluşları katıldı. Sayın rektörümüz bir toplantısı olduğu için, yoğun bir programı olduğu için toplantının başında katıldı, Düzcespor’a tam desteğini ifade etti ve ayrıldı sayın rektörümüz ve bizim yaptığımız toplantıda ki istişare sonucunda burada bulunan kurumların, temsilcilerin tamamı Düzcespor’a tam destek olma konusunda mutabık kaldılar. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası,  Düzcespor Kulübü’nün yöneticileri, ESO Başkanımız, TÜSİAD Başkanımız, İl Özel İdaresi temsilcimiz bulunuyor. Bu kurumların temsilcileri, Düzcespor’a sahip çıkmak, Düzcespor’a destek olmak konusunda istişare ettik ve mutabık kaldık. Bu çerçevede yapacağımız işleri, tasnif ettik. Bunlardan birincisi; Düzcespor Anonim Şirket adında bir şirket kuracağız, bu şirket bundan sonraki süreçte Düzcespor’un ihtiyacı olan kaynağı tedarik etme noktasında ticari faaliyetlerde bulunacak. Biz burada yapısal, kalıcı bir çözüm arıyoruz. Amacımız günü kurtarmak değil, geleceği kurmak. Dolayısıyla Düzcespor AŞ’nin kurulması konusunda mutabık kaldık. Bu şirketleşme süreci ile ilgili faaliyetleri bir yürütme kurulu oluşturduk. Bu yürütme kurulu faaliyetleri yürütecek. Yürütme kurulunda da Düzce Belediyesi’nden Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Hukuk İşleri Müdürümüz Sayın Sinan İlhan olacak yürütme kurulunda. Yürütme kurulunda DESOB Başkanımız Sayın Mustafa Kayıkçı olacak. Yürütme kurulunda üçüncü üye olarak mevcut Düzcespor yönetiminden Sayın Levent Ozan olacak. Üç kişilik bir yürütme kurulu kurulmasına karar verdik. Şirketleşmeye karar verdik. Düzcespor’un arkasındayız. Düzcespor’un kısa vadede ki mali konularla ilgili işlemlerinde destek olmak maksadıyla da bu kurumlar elinden gelen çabayı, elinden gelen desteği sağlayacaklar. Bu konuda hep beraber mutabıkız. Bunu sizlerle paylaşıyoruz” diye konuştu.

“Bu akşamki görüşmelerden çok umutlandım”

Düzcespor için düzenlenen toplantının çok olumlu geçtiğini ve bu akşamki toplantıdan umutlandığını kaydeden Başkan Özlü, “Şirketleşme süreci bu hafta başlayacağız. Arkadaşlar bunun yasal prosedürleri var. Şirketleşme konusunda süreci yürütecek olan mali müşavir arkadaşlarımız var. Bu sürece hemen bu hafta başlıyoruz. Biraz zaman alabilir ama bunu yapacağız.   Hepimiz elimizden gelen, kendi kudretimiz kadar, herkes kendi gücü oranında elinden gelen mali desteği sağlama noktasında mutabık kaldık.  Ben bu akşamki görüşmelerde çok umutlandım. Bütün arkadaşlarım kendi güçleri oranında, biz de varız dediler. İlk konuşmayı sayın rektörümüz yaptı. Keşke burada olsaydı. Üniversite olarak Düzcespor’a destek olacaklarını, daha önceden de destek olduklarını ifade etti. Bu bakımdan Esnaf Odaları’mız olsun, Ticaret ve Sanayi Odamız olsun, hepimiz Düzce Belediyesi, hep beraber Düzcespor’un arkasındayız. Keza İl Özel İdare ve Düzce’nin Sporu Geliştirme Vakfı olarak da bu işin içindeyiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84