OTOPARK PARALARI NERELERE HARCANDI?

Düzce Belediyesi sorumluluğundaki çarşı merkezinde bulunan otopark alanlarından tahsil edilen ücretin nerelere harcandığı sorgulamaya açıldı.

OTOPARK PARALARI NERELERE HARCANDI?

Düzce Belediyesi sorumluluğundaki çarşı merkezinde bulunan otopark alanlarından tahsil edilen ücretin nerelere harcandığı sorgulamaya açıldı.

04 Eylül 2020 Cuma 16:09
OTOPARK PARALARI NERELERE HARCANDI?

Araçlarını park eden sürücülere kesilen fişlerde 4 liralık ücretin Düzce İlinde Sporu Geliştirme Vakfı adına toplandığı açıkça belirtilirken, söz konusu vakfın 2 yıldır Düzce sporu için tek kuruş harcadığı kamuoyuna yansımadı.

Düzce’de belediye eliyle toplanan ve her gün binlerce lirayı bulan otopark paralarının akıbeti merak ediliyor. Bilindiği gibi Düzce Belediyesi şehir içindeki yol kenarlarına ve Asar Deresi civarına park edilen araçlar için 4 ila 5 lira arasında değişen ücretler tahsil ediyor. Alınan bu otopark bedelleri karşılığında araç sahiplerine verilen fişlerde “Düzce İlinde Sporu Geliştirme Vakfı İktisadi İşletmesi” yazması, gelirlerin vakfa aktarıldığını kanıtlıyor. Ancak son olarak 2018 yılında genel kurulunu yapan ve yönetiminde vali ile yerel yöneticiler gibi protokolün tepesindeki isimlerin yer aldığı Düzce İlinde Sporu Geliştirme Vakfı’nın şu ana kadar Düzcespor’a ve amatör takımlara maddi yardım ya da malzeme desteği yapmaması “Toplanan paralar nerelere harcanıyor?” sorusunu gündeme taşıdı.

Alınan karar gereği kaynak oluşturmak için otopark ücretlerinin aktarıldığı vakfın bugüne kadar ne kadar para aldığı ve bu paraların nerelere harcandığı konusunda şimdi gözler Düzce Belediyesi  ve aldığı Düzce İlinde Sporu Geliştirme Vakfı’nda…

Düzce’deki tüm spor dallarını desteklemek için kurulan vakfın spor için neler yaptığı ve Düzce Belediyesi’nin otopark ücretlerinin tamamını vakfın hesabına yatırıp yatırmadığı konusunda kamuoyuna açıklama yapması bekleniyor.

Son Güncelleme: 04.09.2020 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84