Kaynaşlıspor'da Hedefler Büyük

Sezon öncesi çalışmalarına 11 Ağustos’ta start veren ve yeni sezona çok iyi gireceğe benzeyen Kaynaşlıspor Başkan Yardımcısı Akın Çapar sorularımızı yanıtladı.

Kaynaşlıspor'da Hedefler Büyük

Sezon öncesi çalışmalarına 11 Ağustos’ta start veren ve yeni sezona çok iyi gireceğe benzeyen Kaynaşlıspor Başkan Yardımcısı Akın Çapar sorularımızı yanıtladı.

14 Ağustos 2018 Salı 15:47
Kaynaşlıspor'da Hedefler Büyük

Geçtiğimiz sezon belediye takımı olarak mücadele eden ve bu sene takımı özelleştiren Kaynaşlıspor yeni yönetimi ve futbolcularıyla sezona başladı. Geleceğe dair iyi izlenimler veren Kaynaşlıspor genç futbolcular ve özverili yönetimi ile göz dolduruyor. Kulüple ilgili merak edilenleri sorduğumuz Kaynaşlıspor Başkan Yardımcısı Akın Çapar Malumat Haber’in sorularını yanıtladı.

Hedef Üst Sıralar

Sezon öncesi değerlendirme yapan Kaynaşlıspor Başkan Yardımcısı Akın Çapar kulübün hedeflerinden bahsetti. Akın Çapar: “Takımı geçen sezondan daha iyi görüyoruz. Tabi ki hedeflerimiz var. Öncelikli hedefimiz ilk 3’e girmek. Akabinde şampiyonluk yaşamayı hedefliyoruz” sözleri ile Kaynaşlıspor’un yükseklerde olmak için mücadele edeceğini belirtti.

“Kaynaşlıspor Olması Daha İyi Oldu”

Geçen sene Kaynaşlı Belediyespor olarak mücadele eden ve bu sene başında belediye ile bağlantısını keserek yeni bir yönetimle yoluna devam eden Kaynaşlıspor'un bu durumdan nasıl etkilendiğine yansımalarına değinen Çapar: “Kaynaşlıspor olarak hayata geçirilen değişiklik takıma bir dezavantaj yaşatmadı. Aksine kulüp için daha da iyi oldu. İyi sponsorlarla yapılan iyi bir iş var ortada. Bu sene hem maddi hem de manevi açıdan daha iyi bir serüven bizleri bekliyor. Önceki senelerden daha avantajlı olarak sezona başlıyoruz” ifadeleriyle takımda işlerin yolunda gittiğini dile getirdi.

Kaynaşlı’nın Takımı Kaynaşlıspor

İsim ve yönetim ile birlikte bir çok şey değişen takımdaki transfer durumunu da özetleyen Akın Çapar, transfer sayılarını da bizimle paylaştı. Çapar: “İç transferde 8 futbolcu ile anlaştık. Bunun yanında dış transferde ise 11 futbolcuyu kulübümüze kattık. Başarılı olacaklarını umuyoruz” dedi. Kaynaşlıspor’un, Kaynaşlı gençlerine de şans tanıdığını ve sahip çıktığını gösteren yönetim kulüpte ilçenin gençlerine de yer veriyor. Kulüpteki Kaynaşlılı sayısını paylaşan Çapar: “Kaynaşlıspor’da, Kaynaşlı’dan gençler var tabi ki. Şu anda kadromuzda 6 tane de Kaynaşlılı futbolcu yer alıyor” şeklinde konuştu.

“Taraftarı Bekliyoruz”

Taraftarların ilgisini beklediğini belirten Akın Çapar: “Önceki sezonlardan daha fazla taraftar bekliyoruz. Geçen sene kulüp ve belediye arasında bazı sıkıntılar vardı” sözleriyle daha iyi bir takımın taraftarı beklediğini belirtti.

Son Güncelleme: 14.08.2018 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.