Kaynaşlıspor'da İşler Yolunda

Yeni sezon hazırlıklarına 6 Ağustos’ta başlayacak olan Kaynaşlıspor’da eksik yok. Sezon öncesi sorularımızı yanıtlayan ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Kaynaşlıspor Başkanı Nihat Keskin, Malumat'a özel açıklamalar yaptı.

Kaynaşlıspor'da İşler Yolunda

Yeni sezon hazırlıklarına 6 Ağustos’ta başlayacak olan Kaynaşlıspor’da eksik yok. Sezon öncesi sorularımızı yanıtlayan ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Kaynaşlıspor Başkanı Nihat Keskin, Malumat'a özel açıklamalar yaptı.

28 Temmuz 2018 Cumartesi 19:15
Kaynaşlıspor'da İşler Yolunda

Geçtiğimiz sezonda Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 10. Grupta mücadele eden Kaynaşlı Belediyespor, yeni sezonda Kaynaşlıspor ismiyle karşımızda olacak. 6 Ağustos’ta hazırlıklara başlayacak olan takımın hiçbir eksiği olmadığını belirten Keskin, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

“Şanssız Bir Sezon Geçirmiştik”

Geçtiğimiz sezonu değerlendiren Nihat Keskin iyi oynadıklarını ama şasnssızlıklar yaşadıklarını dile getirdi. Keskin: “Aksiliklerle dolu, çok şanssız bir sezon geçirdik. Yenildiğimiz takımlar bile bizi iyi futbolumuzdan dolayı tebrik ediyordu. Oynayan biz olurduk ama gol atamadığımız için yenilen de biz olurduk. Takımın en iyi futbolcularından biri hazırlık maçlarında sakatlandı ve sezonun son 4-5 haftasına kadar oynayamadı. Maddi sıkıntılardan dolayı yerini de dolduramadık. Dolayısı ile gol yollarında sıkıntı yaşadık” ifadelerini kullandı.

Hazırlıklar Başlıyor

Yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili de bilgi veren Keskin önlerindeki süreci açıkladı. “6-20 Ağustos arasında burada hazırlanacağız. Bayramda 5 günlük bir ara vereceğiz. Akabinde Topuk Yaylasında kampa gireceğiz. 24-31 Ağustos’ta oradaki kampı gerçekleştirip 1-2 gün aradan sonra hazırlıkları devam ettirip lig başlamadan tamamlamayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynaşlıspor Olarak Yola Devam

Yeni sezon öncesi yaşanan bazı gelişmeler aktaran Keskin isim değişikliğinin nedenini şu sözleriyle açıkladı. “Geçen sene Kaynaşlı Belediyespor olarak mücadele ediyorduk. Birkaç iş adamı dışında Belediye takıma ciddi bir destek veriyordu. Bu sezon belediye takımdan elini çekti. Biz de bir kongre yaptık. Takımı ortada bırakmadık. Bir arkadaşımız dışında tamamen yeni bir yönetimle Kaynaşlıspor olarak yola devam ediyoruz. Cebimizden koyarak, halkımızın destekleriyle bir şekilde bu sezonu bitireceğiz” dedi.

“BAL, 3. Ligden Daha Zor”

Nihat Keskin Bölgesel Amatör Liginde yaşanan sıkıntılarla ilgili sorumuza da samimicevaplar verdi. “Bana göre Bölgesel Amatör Ligi, 3. Ligden daha zor. Bu soruyu 3. Ligde oynayan takımlarda aynı şekilde cevaplar. 3. Ligde takımın giderleri gerek TFF gerekse sponsorlar sayesinde karşılanıyor. Fakat federasyon, Bölgesel Amatör Liglerde oynayan takımların masraflarının çok cüzi bir miktarını karşılıyor. Profesyonel seviyede mücadele ettiğin için transferleri daha uygun tutarlara gerçekleştirebiliyorsun. Futbolcular BAL’da oynamak için 2 kat para istiyor. Dolayısı ile BAL’da mücadele eden takımlar birçok 3. Lig takımından daha çok harcama yapıyor.”  sözlerini kullandı. Ayrıca birkaç yıl önce sistemde yapılan değişikliğe değinen Keskin şunları ifade etti. “Değişen sistemle artık şampiyon takımlar doğrudan çıkamıyor, kendi aralarında Play-Off oynuyorlar. 5 Milyon ₺ harcama yapan bir takım ve 1 Milyon ₺ harcama yapan bir takım Play-Off da karşılaşabiliyor. Tek maçta harcadıkları 5 Milyon ₺ çöpe gidebiliyor” şeklinde konuştu.

Röportajımızı taraftara teşekkür ederek tamamlayan Kaynaşlıspor Başkanı Nihat Keskin: “Taraftarımız yıllardır yanımızda. Çok ateşli bir taraftarımız var. Stadımız her maç dolu oluyor. Bu sezon da bizi yalnız bırakmayacaklarından eminim“ dedi.

Son Güncelleme: 02.08.2018 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84