DÜZCESPOR YÖNETİM KURULU HAKLI MI HAKLI

Düzcespor yönetim kurulu basın gününde Düzce basını ile bir araya gelirken önemli açıklamalarda bulundu.

DÜZCESPOR YÖNETİM KURULU HAKLI MI HAKLI

Düzcespor yönetim kurulu basın gününde Düzce basını ile bir araya gelirken önemli açıklamalarda bulundu.

27 Temmuz 2020 Pazartesi 11:48
DÜZCESPOR YÖNETİM KURULU HAKLI MI HAKLI

Düzcespor kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu basın günün Düzce basınını çağırarak önemli açıklamalarda bulundu. Başkan yardımcı Zekeriya Korkmaz Düzcespor Türkiye’de borcu olmayan ilk beş takımdan bir tanesi derken biz kimseden para istemedik sadece manevi olarak destek istedik dedi.

DÜZCE NEDEN BÖYLE

9 Bal takımı Türkiye’yi ayağa kaldırırken spor bakanı ile tele konferans şeklinde konuşma gerçekleştirdiler bu yapılan konuşmada spor bakanından söz aldıkları görülürken Düzce ise bunu neden ve niçin yapamadı bilinmiyor. Kulislerde konuşulan Düzce hiçbir zaman bir araya gelemez denilirken Yıllardır Düzce böyle kimse kimsenin iyi olmasını istemez deniliyor.

DÜZCESPOR YÖNETİMİ GEREĞİNİ YAPTI

Düzcespor yönetim kurulu göreve gelir gelmez bütün borçları öderken borcu olmayan kulüpler arasında yer aldı. Düzcespor yönetim kurulu yaptığı transferlere beğeni toplarken Düzce ilinde birlik beraberliği sağlamak için yoğun çaba harcadıklarınıı ama bazı kesimlerin bu çabayı görmezlikte geldiği ifade edildi. 

ÇOK DAHA HIRSANLANDIK

Düzcespor yönetim kurulu bu durumlar bizi daha da hırslandırdığı yeni sezonda Düzcespor’un çok daha iyi olacağı söyledi. Düzcespor yönetim kurulu Düzce ilinin tek yumruk olması halinde önlerinde kimsenin duramayacağının bilinmesini istediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.