DÜZCESPOR DÜZCE’NİN TEK TAKIMIDIR

Pazartesi akşamları yayınlanan Sportmence programında Düzcespor ele alındı. Düzce ilinin tek yürek tek yumruk olması gerektiği dile getirildi.

DÜZCESPOR DÜZCE’NİN TEK TAKIMIDIR

Pazartesi akşamları yayınlanan Sportmence programında Düzcespor ele alındı. Düzce ilinin tek yürek tek yumruk olması gerektiği dile getirildi.

29 Temmuz 2020 Çarşamba 10:17
DÜZCESPOR DÜZCE’NİN TEK TAKIMIDIR

Pazartesi akşamları yayınlanan Sportmence programın konukları Birol Yaman ve Salih Albayrak oldu. Birol Yaman TFF’nin Düzcespor’a büyük haksızlık ettiğini belirterek TFF’nin bu süreci iyi yönetemediğini söyledi. Yaman TFF’yi inşaatçılar değil profesyonel adamların yönetmesinin daha doğru olacağına değindi. Birol Yaman, “Başkan Gökhan Kapoğlu doğru işlere imza atarak Düzcespor’u doğru yönetiyor ama maalesef Düzce bu süreçte birlik beraberliği sağlayamadı” dedi.

TARAFTAR BİR NUMARA

Diğer konuk Salih Albayrak ise Düzce ilinde Düzcespor Yönetiminin ve taraftarların sınıfı geçtiğini söyleyerek “Düzcespor bazı kesimlerin umurunda değil” dedi. Albayrak Düzcespor’un Düzce ilinin tek takımı olduğunu vurgulayarak Düzce ilinin tek yürek ve tek yumruk olmasını istedi. Salih Albayrak TFF’nin Düzcespor’a büyük zarar verdiğini ve bu zararın TFF tarafından karşılanması gerektiğini savundu. Albayrak yeni sezonda Düzcespor’un nokta transferler yapacağını ve bu transferlerle daha güçlü bir Düzcespor izleyeceklerini belirtti.

TARAFTARLAR MERAKLA TRANSFERLERİ BEKLİYOR

Düzcespor taraftarları yapılacak transferleri merakla beklerken gelen mesajlarda Düzcespor Yönetimine tam destek verildiği görüldü. Düzcespor taraftarları yeni sezonda Düzcespor’u merak ettiklerini belirterek teknik ekibe güvendiklerini ve ilk kez yeni sezon başlarken nokta transferlerin yapılması gerektiğini dile getirdi.

                                            

Son Güncelleme: 29.07.2020 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.