DÜZCE VALİSİ CEVDET ATAY HERYERDE

Düzce Valisi Sayın Cevdet Atay, Çilimli'de yapımı devam eden spor yatırımlarını inceleyerek, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’dan bilgi aldı.

DÜZCE VALİSİ CEVDET ATAY HERYERDE

Düzce Valisi Sayın Cevdet Atay, Çilimli'de yapımı devam eden spor yatırımlarını inceleyerek, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’dan bilgi aldı.

24 Ağustos 2020 Pazartesi 10:31
DÜZCE VALİSİ CEVDET ATAY HERYERDE

Düzce Valisi Sayın Cevdet Atay, Düzce’de devam eden çalışmaları sürekli ziyaret ederek Düzce’yi tanımaya devam ediyor. Son olarak Vali Atay beraberindeki heyet ile birlikte Düzce ve ilçelerinde yapımı devam eden spor yatırımlarını inceledi. Vali Atay ilk olarak Necla Pekolcay ve Raziye Begüm Sultan Kız Yurtları'nın hemen önünde yapılacak olan spor tesislerini daha sonra da Çilimli’de yapımı tamamlanan sentetik futbol sahasını inceledi.

Atay daha sonra Çilimli’de yapılması planlanan havuzun arazisinde de incelemelerde bulunarak Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’dan bilgi aldı.

DÜZCE VALİSİ ATAY SIKI DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Düzce Valisi Sayın Cevdet Atay ile Gençlik ve Spor il Müdürü İsa Yazıcı, Konuralp bölgesinde yapımı devam eden Mahpeyker Sultan Kız Yurdu inşaatında incelemede bulundu.

586 Yatak kapasitesine sahip olacak Mahpeyker Sultan Kız yurdunda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı yaptığı açıklamada; "Konuralp mevkiinde yapımı tamamlanmak üzere olan 586 Kapasiteli Mahpeyker Sultan Kız Yurdumuzun inşaatını Valimiz Sayın Cevdet Atay ile beraber yerinde incelemelerde bulunduk .Sayın Valimize ve Düzce İl Özel Idare ‘mize verdikleri katkıdan ötürü teşekkür ederiz. Yurdumuz yeni döneme açılacak inşallah" şeklinde konuştu. Düzce valisi Cevdet Atay denetimlerine devam ederken Düzce ilinden taktir toplamaya devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84