DÜZCE GÖSTER KENDİNİ

Türkiye Futbol Federasyonu 2020-2021 futbol sezonunda ki maçlarda taraftarın stadyum kapasitesinin yüzde 30’unun girebileceğini belirtti.

DÜZCE GÖSTER KENDİNİ

Türkiye Futbol Federasyonu 2020-2021 futbol sezonunda ki maçlarda taraftarın stadyum kapasitesinin yüzde 30’unun girebileceğini belirtti.

31 Ağustos 2020 Pazartesi 17:32
DÜZCE GÖSTER KENDİNİ

TFF tarafından açıklanan %30’luk dilim esas alındığında Düzcespor 18 Temmuz Stadyumu’nun 5 bin kişilik olduğu ve yapılan hesaplamalara göre maça 1500 kişinin girebileceği sonucuna ulaşıldı. Buna göre Düzcespor’un Stadyumu için 1500 kombine bilet bastırması gerekiyor. Düzcespor’un bu kombine kartlarını sezon boyunca izlemeleri için taraftarlarına 2 bin TL’den satışa çıkaracağı bilgisine ulaşıldı. Satışa çıkarılan bilet fiyatlarına göre Düzcespor’un kasasına 3 milyon TL girecek. Eğer kombine kartlarını 3 bin TL’den satışa çıkarır ise Düzcespor’un  kasasına 4 milyon bir para girecek. Kombine kartlarını alacak iş insanlarının fazla olması halinde kazanılan paranın Kırmızı Şimşekler Taraftar Grubuna verilmesinin daha doğru olacağı konusu gündemde yer alıyor.

1500 KOMBİNE BAL GİBİ SATILIR

Düzcespor’un yeni sezonda şampiyon olmasına büyük katkı sağlamak  için 1500 kombine kartın satışa çıkarılması gerekiyor. Düzce ili bu 1500 kombine kartını rahatlıkla satın alabilecek. Düzce ilinde bulunan iş insanlarının bu kartların hepsini alabileceği konusunda Düzceli taraftarlar ve spor severler aynı düşüncede buluşuyor. Düzcespor’u sevenlerin kombine kartlarına hücum yapması beklenirken, Düzcespor Yönetim Kurulu’nun bu konu hakkında düşüncelerini ileriki günlerde belli olacağı alınan bilgiler arasında yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.