BU KEZ KAZANAN OLDUK

Düzcespor 3. Lig Play-off Yarı Final rövanş karşılaşmasında deplasmanda Bayburt Grup Özel İdaresini 2-1 yenerek finale yükseldi.

BU KEZ KAZANAN OLDUK

Düzcespor 3. Lig Play-off Yarı Final rövanş karşılaşmasında deplasmanda Bayburt Grup Özel İdaresini 2-1 yenerek finale yükseldi.

15 Mayıs 2018 Salı 18:07
BU KEZ KAZANAN OLDUK

Düzcespor 3. Lig Playoff karşılaşmasında Bayburt Grup Özel İdaresini 2-1 yenerek finale yükseldi.

Düzcespor karşılaşmaya Kalede Ali Alper savunmada Bedri, Zihni, Burçak, Tayfun Orta sahada Oktay, Hüseyin, Buğra, sağ kanatta Çağrı sol kanatta Serhat ve ilerde Mustafa Bedirhan Çelik 11'i ile mücadele etti.

Bayburt Genç Osman Sentetik Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk düdüğü ile birlikte iki takım da birbirlerine üstünlük sağlamak adına mücadele verdi.

İlk yarı karşılıklı ataklarla geçerken Düzcespor ikinci yarıda aradığı golü buldu. Karşılaşmanın 50. Dakikasında Tayfun Yanar ile 1-0 öne geçti. Attığı gol ile turun kapını aralayan temsilcimiz farkı 2’ye çıkaran golü 66. Dakika Oktay Gümüş’ün ayağından buldu.

Oktay’ın golünü rakip takım ayakta alkışladı. Bayburt Grup Özel İdare karşılaşmanın 73. Dakikasında penaltıdan Eren Açıkgöz’ün ayağından bulduğu gol ile farkı bire indirdi. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skoru oldu. Karşılaşma 2-1 Düzcespor’un üstünlüğü ile son buldu.

Düzce’de oynanan maçı 1-0 Bayburt da oynanan maçı da 2-1 kazanan temsilcimiz 3 Lig Playoff yarı final karşılaşmasında finale yükseldi.

Temsilcimizin finaldeki rakibi Kemerspor ile Bayrampaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın sonunda belli olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.