BU KADARDA OLMAZ

Türkiye’deki birçok futbol kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu ‘nun COVİD-19 sürecini iyi idare edemediği iddiasıyla mahkemeye başvuruyor.

BU KADARDA OLMAZ

Türkiye’deki birçok futbol kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu ‘nun COVİD-19 sürecini iyi idare edemediği iddiasıyla mahkemeye başvuruyor.

05 Ağustos 2020 Çarşamba 09:47
BU KADARDA OLMAZ

Türkiye Futbol Federasyonu’nun COVİD 19 sürecini iyi idare edememesi üzerine  takımlar mahkemelerin ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yolunu tuttu. TFF 1. Lig ekiplerinden Adanademirspor’un SüperLig’e alınmak için yaptığı başvuru TFF tarafından reddedildi. Öte yandan Bursaspor ve Akhisarspor mahkeme yolunu gittiği öğrenildi.

16 TAKIM DAHA 3.LİG İSTİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu ‘nun COVİD-19 sürecini iyi yönetemediği dönemde bazı takımların bu boşluktan yararlanmak istediği görülürken illerinde  profesyonel takımları olmayan 16 il Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu gidecekleri açıkladı.

Bu illerdeki takımlar, COVİD 19 sebebi ile bir kereliğine kendilerinin 3. Lig’e alınmasını isteyeceklerini belirttiler. Bazı sporseverler bu duruma ‘bu kadar da olmaz’ diyerek tepki gösterirken TFF’nin ülke  futboluna zarar verdiğini ve TFF’nin profesyonel kişiler tarafından idare edilmesinin daha doğru olacağını savunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84