AMATÖR KÜMEDE DÜŞME OLACAK MI?

Türkiye genelinde 2019-2020 futbol sezonu COVİD-19 sebebi nedeni ile müsabakalar tamamlanamazken profesyonel liglerde düşmenin olmayacağı açıklandı.

AMATÖR KÜMEDE DÜŞME OLACAK MI?

Türkiye genelinde 2019-2020 futbol sezonu COVİD-19 sebebi nedeni ile müsabakalar tamamlanamazken profesyonel liglerde düşmenin olmayacağı açıklandı.

10 Ağustos 2020 Pazartesi 09:31
AMATÖR KÜMEDE  DÜŞME OLACAK MI?

2019-2020 futbol sezonunda maçlar tamamlanamazken profesyonel liglerde küme düşmenin olmayacağı açıklandı. Buna göre amatör kümede küme düşmenin olup olmayacağı merak edilirken alınan bilgilere göre, Amatör Kulüpler Federasyon Başkanı Ali Düşmez’in yakın dostlarına amatör kümede düşme olmayacağını ifade ettiği öğrenildi. Buna göre BAL’da ve diğer kategorilerde takım sayısının yükseltileceği bilgisine ulaşılırken kararın önümüzdeki hafta içinde verileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

BAL’da ise Düzce ilini Çilimli Belediyespor, Beyköy Belediyespor ve Akçakocaspor takımlarının temsil edeceği ve bu takımların ilk etapta katılım ücretlerinin yatırması gerektiği alınan bilgiler arasında.

STATÜ DEĞİŞMEZSE

Bölgesel amatör statüsü değişmez ise ilimizi temsil eden üç takım oynadığı maçlarda ligi üçüncü bitirirse direk düşeceği, ikinci olan takımın ise Düzce Süper Amatör Kümenin şampiyonu ile play-out oynayacağı, lige katılım sağlamak istemeyen takımın BAL’da oynamak istemediğine dair açıklama yaptması durumunda Düzce süper amatör kümede oynayacağı ve katılım ücretini yatırmasına rağmen lige katılım sağlamadığı takdirde ise 1 yıl ceza alacağı açıklanan bilgiler arasında yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.