ÜÇ SIFIR OLMAZSA DİĞERLERİDE GELMESİN.

Seçime Günler kala Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın” Eğer Düzce’de üç milletvekili gelmeyecekse diğeri de Düzce’de kalsın gelmesin” dediği söylentileri ilde şok etkisi yaptı.

ÜÇ SIFIR OLMAZSA DİĞERLERİDE GELMESİN.

Seçime Günler kala Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın” Eğer Düzce’de üç milletvekili gelmeyecekse diğeri de Düzce’de kalsın gelmesin” dediği söylentileri ilde şok etkisi yaptı.

16 Haziran 2018 Cumartesi 13:45
ÜÇ SIFIR OLMAZSA DİĞERLERİDE GELMESİN.

Seçim de son haftaya girilirken Genel Merkeze Düzce’de bir bilgi ulaştı. Milletvekili adaylarından birinden ulaştırılan bilgiye göre Düzce’de teşkilat ve partililer yeterince çalışmıyor. 16 Yıllık üç sıfır geleneği bozulacak bilgisi Cumhurbaşkanına iletildi. Genel Sekreter üzerinden bilginin ulaşmasından sonra Teşkilata ayar veren Erdoğan” Eğer Üç sıfır olmuyorsa diğerleri de Düzce’de kalsın. Ankara’ya gelmesin “ telkini Düzce’yi harekete geçirdi.

ARSLAN VEKİL SAHADA

Milletvekili listesine giremeyen Fevai Arslan son haftalarda her yerde aktif çalışmalara katılmaya başladı. Özellikle Bakan Faruk Özlü ile programlara katılan Arslan 2019 Yılındaki yerel seçimlere kadar etkin çalışma içinde olacağını gösterdi. Seçim bölgesi Çilimli başta olmak üzere tüm ilçelerde çalışmalara dahil olan Arslan’ın seçimden sonra çalışma ve sadakatinin karşılığını alacağı kulislere yansıdı. Fevai Arslanın 2019 yılında Düzce’den belediye başkanı adayı olması bekleniyor.

KEKSKİN SAHAYA İNDİ.

Seçim Çalışmaları başladıktan sonra protokol ve toplantılara boy gösteren ancak sahada seçim çalışmalarına katılmayan il başkanı Hikmet Keskin da dünden itibaren Kızılay meydanı ile Spor sokakta ekibi ile poz vermeye başladı. Seçim çalışmalarında sahada olmayan Keskinin gerek genel merkezden gelen telkin, gerek Bakan Özlünün çabası ile sahaya indiği değerlendirildi. Keskinin şehir merkezinde seçim çalışmalarına başlaması 2019 yılında Belediye Başkanlığı adaylığı için nabız yokluyor  şeklinde yorumlandı.

BAKAN GİBİ DEĞİL ADAY GİBİ ÇALIŞIYOR.

Düzce’nin Cumhuriyet tarihindeki ikinci Bakanı Dr Faruk Özlü gece gündüz demeden Düzce’den üç milletvekili almak için çalışıyor. Çalışmalarda bütün yükü sırtına alan Bakan Özlü Başta il Başkanlığı olmak üzere teşkilatların seçime yeteri kadar çalışmadığı yönünde yapılan tespite bir gece ansızın gelerek il den ilçelere ciddi ayar verdiği öğrenildi. İl Başkanlığı ve ilçelere de ki durumu çok ciddi telkin ve uyarı ile muhataplarına anlatan Özlü Rüzgarı partilileri sahaya indirmeye başladı.

Kendisi de milletvekili aday aylarından fazla çalışan Özlü nün Cumhurbaşkanının telkini mi yoksa kendi tespiti ilemi bu uyarıları yaptığı bilinmiyor. Ancak durumun ciddiyetinin partinin bazı yetkili etkili isimlerine anlatırken Özlünün tepkisini en üst perdeden dile getirdiği öğrenildi.

ÜÇ SIFIR OLMAZSA DİĞRELERİDE GELMESİN.

Düzce’de ve Ülkede seçimlerde son haftaya doğru gelinirken müthiş bir iddia ortaya atıldı.

Cumhurbaşkanına Düzce için ciddi bir şikâyet iletildi.

Fatih Şahin Ak Parti Genel Sekreteri. Çanakkale li yiğit bir vizyon.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüne özüne itibar ettiği bir isim.

Bu isim Ak partinin 3. Sıra adayı Dr Numan Çabuk un tanıdığı.

Çabuk bu Referansla üçüncü sıraya geldi oturdu.

İddia o ki Numan Çabuk Genel Sekreter Fatih Şahini Arayarak” İl ve ilçe teşkilatları çalışmıyor. Yeterince destek yok. Üç sıfır işi zor” diyerek konuyu Cumhurbaşkanına iletmesini ister.

Konu Cumhurbaşkanına iletilir. Hemen Cevap olarak gerekli talimat gelir. “ Üç sıfır olmuyorsa geriye kalanlarda Düzce’de kalsın gelmesin” hadi buyur bakalım.

Numan Çabuk siyasette yeni. Samimi ve iyi niyetli bilinir anılır.

Referansı olduğu Şahini arayıp Düzce’yi İlçeden ile, başkandan vekile şikayet edercesine vitesten atıp dümdüz gidecek hinliği cinliği nerden akıl etti bilmem.

Cumhurbaşkanı haklı. Bu kadar emek bu kadar yürek bu kadar mesai ortada bir vekil kalıyorsa iki vekilde gelmesin.

Yan sanayi Çakma Düzceli ithal vekil Ayşe Keşir “Cumhurbaşkanına oy vereceğiz ama Milletvekilliğinde başka partiye o vereceğiz ağzı fetö ağzıdır. Bu ağzı kapatın” dedi.

Ankara Genel Merkezden talimat geldi. Ayşe Hanım lütfen susun. Konuşmayın halka telepati derecesinde yaklaşın türünden. Ayşe Hanım ağız kapatırken ağzı kapatıldı.

48 Tane milletvekili aday adayı vardı Ak partide. Üç Tanesi listeye girdi.

Düzce’de Ali Dilber ve İsa Şengül oğlu, Akçakoca da Esvet Sarıoğlu Güney Altay dan başka sahada aday adayı yok…

Fevai Arslan Vekil Arslan gibi sahalarda kükrüyor. Gece gündüz Bakan Özlü ve teşkilatla cansiperhane mevzide.

Sahada tüm oyuncularda fazla sahanın her tarafında olan Hakem misali Dr Faruk Özlü milletvekili adayından fazla çalışıyor.

İl teşkilatı Başkan Hikmet Keskin başkanlığında gece gündüz mücadele içindeler.

Bu kadar çalışma bu kadar emek var.

Özellikle Bakan Faruk Özlünün çalışması üniversite kürsülerine tez yazdırtacak cinsten.

48 tane milletvekili aday adayı ortada yok.

Numan Çabuk elindeki tosunları satıp maddi manevi tüm gücüyle sahaya inmiş.

Ancak kendini Boğaziçi’nde anlatamamış. 2010 yılından bugüne oturduğu Akçakoca da durum kritik.

İl Genel Meclis Başkanlığından istifa ederek milletvekilliğine aday adayı olan Dursun Çakırı seçim çalışmalarında gören duyan yok.

Boğaziçi’ne gelse nereye gideceğini bilemez dedikleri Numan Çabuk un on yıla yakın Akçakoca’dayım Akçakocalıyım argümanı tutmadı. Ne Boğaziçi’nin nede Akçakoca’nın desteğini alamadı.

Özellikle hısım akrabası Mhp li olunca sarı öküz parasıyla dermanı kesildi ki işi Genel sekretere taşıdı.

Bu gelişme Düzce’de bir ilk.

Düzce’de seçim trafiği bu hızla giderken üç şeye dikkat edilmeli.

Ak Partiden aday  olamayan vekil aday adayları özellikle son bir haftada sahaya inmeli.

Reislerine davalarına sahip çıkmak için aday olduk naraları son bir haftada duyulmalı.

Gece gündüz Düzce için canını dişine takan Bakan Faruk Özlünün emekleri çabaları bu süreçte bu aday adayları tarafından anlatılmalı.

Ak parti il teşkilatı haklı olarak ayyuka çıkan bu serzeniş ve vurdumduymazlığı yeniden gözden geçirip son haftada heyecanı adrenaline çevirip seçim sattı mahallinde etkisini göstermeli.

Yok bunlar olmazsa ne olur.

Numan seçilirse bunun hesabını onlardan sorar.

Yok seçilemezse hesabını Reise verirler ki Allah onlara kolaylık versin.

Son Güncelleme: 16.06.2018 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84