TECRÜBELİ İSİM ÖZLÜ'NÜN SAĞ KOLU OLUYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, üst yönetimde revizyon düğmesine bastı. Verim alamadığı birim müdürlerinde sık sık değişikliğe giden Özlü, bu kez rotayı A Takımı'na çevirdi.

TECRÜBELİ İSİM ÖZLÜ'NÜN SAĞ KOLU OLUYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, üst yönetimde revizyon düğmesine bastı. Verim alamadığı birim müdürlerinde sık sık değişikliğe giden Özlü, bu kez rotayı A Takımı'na çevirdi.

01 Eylül 2020 Salı 13:04
TECRÜBELİ İSİM ÖZLÜ'NÜN SAĞ KOLU OLUYOR

Düzce ile İstanbul belediyelerinde yıllarca imar ve projelerden sorumlu olan Mimar Ali Ergün, bilgi birikimini artık Başkan Özlü'nün sağ kolu olarak memleketine aktaracak. Ergün'ün yeni başkan yardımcısı olması ile imar ve şehircilikten sorumlu Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu'na yeni bir görevlendirme yapılacağı gündeme geldi.

Uzun yıllar Düzce Belediyesi’nde imar müdürlüğü yapan ve bir dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı gibi önemli bir görevde bulunan Ali Ergün, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün sağ kolu oluyor. Düzce'yi profesyonel bir bakış açısı ile yönetmekte kararlı olan Başkan Özlü, 'Benimle çalış' teklifinde bulunduğu deneyimli isim Ergün'den olumlu yanıt aldı.

İstanbul gibi metropol bir şehirde belediyenin imar ve projelerini yöneten Mimar Ali Ergün'ün Düzce'ye büyük katkılar sağlayacağını düşünen Başkan Özlü'nün hemşehrisinin tecrübelerini memleketine aktarması için yardımcısı olmasını istediği öğrenildi.

Başkan Özlü'den gelen teklifi kabul eden Ergün'ün birkaç gün içerisinde Düzce Belediyesi'ndeki görevine başlayacağı bildirildi.

MHP'den transfer ettiği Şehir Planlamacısı Celal Kasapoğlu'na başkan yardımcısı yapan Özlü'nün Düzce'de hayata geçirmeyi hedeflediği büyük projeler için daha profesyonel bir bakış açısına ihtiyaç duyduğu ve bunun için Kasapoğlu'nun yerine Ergün'ü getirmeyi planladığı gündeme geldi.

Mimar Ali Ergün'ün Düzce Belediye Başkan Yardımcılığı görevine resmen başlaması sonrası  Kasapoğlu'nun İmar ve Şehircilik ya da Emlak ve İstimlak müdürlüklerinden birinin başına getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan Ergün, 1999-2004 yılları arasında Düzce Belediyesi'nde İmar İşleri Müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra Maltepe Belediyesi’nde başkan yardımcılığı ve Harita Kadastro ve Planlama Müdürlüğü görevlerinde bulunan Ali Ergün, buradaki başarılarından sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne atandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde önce Kentsel Tasarım Müdürü ardından Etüt ve Projeler Daire Başkanı olarak mega şehre uzun süre hizmet verdi. Ergün ayrıca 2009 Yerel Seçimleri'nde Düzce Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84