ÖZLÜ KİMİN İÇİN NE DEDİ?

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu ve Cuma akşamlarının vazgeçilmez programı olan “Kitabın Ortasından” programı Düzce’nin gündemine ışık tutmaya devam ediyor. Kitabın Ortasından programının geçen haftaki bölümüne konuk olan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yaptıkları projelerden, yatırımlara kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulunmuştu. Programın “Nasıl İzah Edersiniz” bölümünde, Başkan Özlü, Sadullah Ünsal’ın Düzce’nin bürokrasisinden, siyasetine kadar bir çok isim hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ÖZLÜ KİMİN İÇİN NE DEDİ?

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu ve Cuma akşamlarının vazgeçilmez programı olan “Kitabın Ortasından” programı Düzce’nin gündemine ışık tutmaya devam ediyor. Kitabın Ortasından programının geçen haftaki bölümüne konuk olan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yaptıkları projelerden, yatırımlara kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulunmuştu. Programın “Nasıl İzah Edersiniz” bölümünde, Başkan Özlü, Sadullah Ünsal’ın Düzce’nin bürokrasisinden, siyasetine kadar bir çok isim hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

01 Ekim 2021 Cuma 18:23
ÖZLÜ KİMİN İÇİN NE DEDİ?

Öncü TV ve 100.2 Radyo Öncü ortak yayınıyla, Düzceliler’in ilgi ile takip ettiği, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu Kitabın Ortasından programının geçen haftaki konuğu Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü olmuştu.

Programın “Nasıl İzah Edersiniz” bölümünde Ünsal’ın sorduğu isimleri değerlendiren Başkan Özlü, şu değerlendirmelerde bulundu:

Mehmet Keleş: “Sevecen ve sempatik”

Mehmet Keleş: Mehmet Keleş, sevecen ve sempatik bir arkadaşımız. Her ne kadar, bazı konularda, yönetim yaklaşımları konusunda aynı fikirde olmasak da, bizim partimize mensup, bizim belediye başkanlığımızı yapmış, benim bir dönem beraber çalıştığım bir arkadaşım.

Caboğlu: “Takdir Ettiğim ve beğendiğim bir arkadaşım”

İlhami Caboğlu: İlhami Caboğlu MHP Düzce İl Başkanı. Benim her zaman görüştüğüm, takdir ettiğim ve beğendiğim bir arkadaşım.

Fevai Arslan: “Pratik zekası çok yüksek”

Fevai Arslan: Pratik zekası çok yüksek bir arkadaşımız. Yine partimize önemli hizmetleri olmuş, beraber milletvekilliği yaptığımız değerli bir kardeşim.

Cevdet Atay: “Çok başarılı buluyorum”

Cevdet Atay: Çok başarılı buluyorum ve Sayın Valimizi çok beğeniyorum. Ben kendisini tanımıyordum, burada tanıdım. Bizden çok genç, ama gerçekten gelecek vaat eden çok kıymetli bir insan.

Çiğdem Günal: “Partimizde çok büyük emeği var, çok büyük fedakarlıkları var”

Çiğdem Günal: Ben çiğdem hanımı Kadın Kolları Başkanı iken tanıdım. Partimizde çok büyük emeği var, çok büyük fedakârlıkları var. Şuanda da her kesin mutabakatıyla İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilmiş bir kardeşimiz.

Basri Karslıoğlu: “Bende çok saygı uyandırıyor”

CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu: Basri Beyi çok seviyorum, onun beyefendi kişiliği, nezaketi gerçekten bende çok saygı uyandıran bir kardeşimiz.

Erdoğan Bıyık: “Benim rakibim, kendisi ile güzel ilişkilerimiz var”

Erdoğan Bıyık: Erdoğan Bıyık benim rakibim. Erdoğan beyle çok güzel ilişkilerimiz var. Her zaman görüşüyoruz, konuşuyoruz, gayet iyi gidiyor.

Rektör Nigar Demircan Çakar: “Aramızın düzgün olmadığını söyleyenler olsa da, tamamen yanılıyorlar”

Rektör Nigar Demircan Çakar: Nigar hanım, bizim büyüyen, gelişen üniversitemizin kıymetli bir rektörü. Her ne kadar zaman zaman Nigar hanımla aramızın düzgün olmadığını söyleyenler olsa da, tamamen yanılıyorlar. Ben hocamız ile her zaman iyi ilişkiler kuran ve onunla görüşen bir insanım.

Yunus Özay Er: “Beni Üzüyor”

Yunus Özay Er: Yunus Özay Er, özel ortamlarda çok samimi, çok yakın, çok dikkatli ve çok saygılı bir arkadaşımız. Ama dışarıya çıktığı zaman başka şeyler söylüyor, bu da beni biraz üzüyor.

Muharrem Tozan: “Görüşelim dedim, benimle görüşmediğini söylemek için geldi”

Muharrem Tozan: Muharrem bey, aslında bizim İl Genel Sekreterimizdi. Ben Muharrem beyin görevine sebebiyet vermiş, sebep olmuş bir kişi olarak, doğrusu ben onu davette ettim, ‘görüşelim’ dedim. Bana, görüşemeyeceğini söylemek için geldi. Ben kendisi ile görüşmeyi arzu ederim.

Kenan Varol: “Sadece bir tüccar değil, tam bir entelektüel”

Kenan Varol: Kenan bey sadece bir tüccar değil, Kenan bey bir entelektüel. Çok okuyan ve yorumlar yapan bir arkadaşımız. Ben Kenan Bey ile çalışmayı arzu ettiğim için kendisini BELTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi olarak değerlendirmek istedim. Zaman zaman da kendisi ile görüşüyoruz.

Yaşar Özdemir: “İş takibi çok kuvvetli”

Yaşar Özdemir: Yaşar Bey, iş takibi çok kuvvetli bir arkadaşımız. Yani Yaşar Bey’e bir konuyu rica et, sonuna kadar gider. Şimdi problem şu; ben şöyle bir eleştiri alıyordum; ‘İşte çok sokağa çıkmıyor, dışarıya çıkmıyor, ne yapıyor, pek bilmiyoruz’ ama ben bütün gün sokaklardayım, herkesle görüşüyorum. Benim gittiğim ortamlarda, görüştüğüm kişilerin, hemşerilerimizin ufak tefek talepleri oluyor. Şimdi bunlar küçük talepler, ben bunları not alıyorum. Şimdi ben bunları Fen İşleri Müdürümüze söylesem, bunlar o kadar küçük şeyler ki; Fen İşleri Müdürümüzün daha büyük işleri var. Bu vatandaşlardan bana gelen hemşerilerimiz için büyük, ama bizim için küçük olan talepleri Yaşar Bey takip edecek. Yaşar Bey bu işleri koordine edecek.

İlknur Bahar: “Meclis Üyelerimin hepsi pırıl pırıl”

İlknur Bahar: İlknur Bahar, bizim Kadın Kolları yönetimindeydi. Belediye Meclis Üyesi oldu. Ben de onu daha çok kadınların devam ettiği Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının Koordinatörü olarak görevlendirdim. Görevini yapıyor, devam ediyor. Belediye Meclis Üyelerimden hiçbirisi, ‘Faruk Bey, benim şurada bir arsam var, bunu şurasıyla birleştirsek nasıl olur’ diye gelmemişlerdir. Hepsi tertemiz, pırıl pırıl dürüst insanlar. Ben hepsinden memnunum.

Faruk Türkseven: “Düzce ekonomisine katkıları olmuş, katkıları devam eden Düzce’nin değerli bir iş adamı”

Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven: Faruk Türkseven, Düzce ekonomisine katkıları olmuş, katkıları hala devam eden Düzce’nin değerli bir iş adamı. Bende kendisi ile sık sık görüşüyorum ve istişareler ediyorum. Sevdiğim bir kardeşim.

Öte yandan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün konuğu olduğu “Kitabın Ortasından” programının geçen haftaki bölümü, izleyicilerden gelen yoğun istek üzerine bu akşam Öncü TV ve 100.2 Radyo Öncü Ortak yayınıyla saat 20:00’da yeniden yayımlanacak.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84