KORAY AYDIN DÜZCE'YE GELİYOR

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, 7 Mart Perşembe günü Düzce’ye gelerek seçim çalışmalarına destek verecek. Aydın, Çilimli'de ilçe teşkilatının, Konuralp'te ise seçim bürosunun açılışına katılacak.

KORAY AYDIN DÜZCE'YE GELİYOR

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, 7 Mart Perşembe günü Düzce’ye gelerek seçim çalışmalarına destek verecek. Aydın, Çilimli'de ilçe teşkilatının, Konuralp'te ise seçim bürosunun açılışına katılacak.

06 Mart 2019 Çarşamba 13:09
KORAY AYDIN DÜZCE'YE GELİYOR

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'ne az bir süre kala Düzce, yine önemli bir ismi ağırlıyor. İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın yarın (7 Mart) Düzce'ye geliyor.

Geçtiğimiz hafta Parti Lideri Meral Akşener Düzce'ye gelerek partisinin seçim çalışmalarına destek vermişti. Bu hafta ise Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Düzce'de partisinin adaylarıyla bir araya gelecek. Şehir merkezinin yanı sıra Gümüşova, Çilimli, Konuralp’te de partisinin seçim çalışmalarına destek verecek olan Aydın, esnaf ziyaretleri de yapacak.
Saat 11.30'da Hendek otoban gişelerinde karşılanacak olan Aydın, ilk olarak Gümüşova'da bir dizi temaslarda bulunacak. Öğle saatlerinde Çilimli'ye geçecek olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, burada ilçe teşkilatının açılışını yapacak. Aydın'ın Düzce programı, saat 15:00 sıralarında bir otelde düzenlenecek basın toplantısı ile devam edecek. İYİ Parti İl Teşkilatı'na yapacağı ziyaret sonrası Düzce merkezde esnaf ziyaretleri yapacak olan Aydın, Konuralp Seçim Bürosu açılışına da katılacak. Dereli Tütüncü Mahallesi Dernek ziyareti sonrası Aydın, Düzce'den ayrılacak.

Koray Aydın kimdir?

Koray Aydın 5 Aralık 1955'de Trabzon'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini, babasının memuriyeti nedeniyle Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Aydın, sonrasında siyasete atılarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) gençlik kollarına katıldı.

12 Eylül 1980 askeri darbesinden sonra Muhafazakar Parti'nin kuruluş çalışmalarına katıldı. 1991 senesinde yapılan Türkiye genel seçimlerinde Milliyetçi Çalışma Partisi'nden Trabzon milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girdi. 1995 senesinde MHP'nin genel sekreterlik makamına getirildi. 1999 yılında Ankara milletvekili seçildi. Aynı zamanda Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nda görevlerde bulundu. Fakat bu vazifesinden 5 Eylül 2001'de kendi isteğiyle ayrıldı. 2011 senesinde yeniden Trabzon'dan milletvekili seçildi ve meclise girdi.

4 Kasım 2012 Tarihinde yapılan MHP'nin 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda Genel Başkan Adayı olan Koray Aydın, 725 oyla yeniden Genel Başkan seçilen Devlet Bahçeli karşısında 441 oy aldı.7 Haziran 2015'te gerçekleştirilen Milletvekili seçiminde yeniden Trabzon Milletvekili seçilerek parlamentoya giren Aydın, 1 Kasım 2015 seçimlerine kadar TBMM Başkanvekili görevinde bulundu.25 Ekim 2017 tarihinde Meral Akşener Genel Başkanlığında kurulan İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alarak siyasi hayatında yeni bir sayfa açan Koray Aydın, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Koray Aydın, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini İYİ Parti'nin 10 Aralık 2017 tarihinde yapılan 1. Olağan Kurultayı ve 1 Nisan 2018 Tarihinde yapılan 1. Olağanüstü Kurultayı'ndan sonra da sürdürdü. Evli olan Koray Aydın, Halil İbrahim, Batuhan ve Konuralp'in babasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.