KESKİN MUHTARLARLA BULUŞTU

Merkez mahaller muhtarlarıyla tanışma ve istişare için bir araya geldiği toplantıda konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, şehrin göbeğindeki İnönü ve Avni Akyol parklarındaki kaçak yapıların yıkımına ilişkin “Parkların halka açılması için çalışmalar başladı. Bundan sonra halkın hassasiyetini göz önüne alarak her türlü yatırımı Düzce’ye getireceğiz.” dedi.

KESKİN MUHTARLARLA BULUŞTU

Merkez mahaller muhtarlarıyla tanışma ve istişare için bir araya geldiği toplantıda konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, şehrin göbeğindeki İnönü ve Avni Akyol parklarındaki kaçak yapıların yıkımına ilişkin “Parkların halka açılması için çalışmalar başladı. Bundan sonra halkın hassasiyetini göz önüne alarak her türlü yatırımı Düzce’ye getireceğiz.” dedi.

02 Mayıs 2019 Perşembe 16:16
KESKİN MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, merkeze bağlı mahallelerin muhtarları ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Günden de katıldı.

“Düzce’ye 4.5 yıl canla başla hizmet edeceğiz”

İstişare ve tanışma amacıyla muhtarlarla buluşan Keskin, yaptığı konuşmada, birlik-beraberlik içerisinde Düzce’ye 4.5 yıl canla başla hizmet edeceklerini vurguladı.

“Özlü yeni bir dönem başlattı”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde her mahalleyle bir sözleşme yaparak yeni bir dönem başlattığını anımsatan Keskin, seçim sonuçlarını değerlendirdiği sözlerine şöyle devam etti:

“Bizlere verdikleri desteklerden dolayı tüm mahallelilere teşekkür ederiz. Bazı büyük şehirleri kaybettik bazı ilçeleri kaybettik burada da kendimizden kaynaklanan hatalar neler ise onları da araştırıp bulmak AK Parti’nin en önemli görevlerindendir. Halkın kararına saygılı olacağımızı hep birlikte söyledik. Belediye başkanımız ve belediye meclisimiz, il genel meclisimiz siyaseti bir kenara koyup tüm köylerimize, tüm mahallerimize azami bir şekilde hizmet edebilmek için elimden geleni yapacağız.”

“Düzce halkı bize inandı ve güvendi”

“Bu millete ve AK Parti’mize layık olabilmek için gece gündüz çalışacağız.” diyen AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, şunları kaydetti: “Düzce ölçeğinde büyük şehirler haricinde Türkiye’de ilk defa bir bakanı belediye başkanı adayı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız gönderdi. Bu çok önemliydi bunun altını çizdik. Düzce halkı bize inandı ve güvendi, yapacağımız işlerle bunların takdirini toplayacağımıza inanıyorum. Düzce’de eksiklerimiz var. Depremden kalan kalıntılar var. Parkların halka açılması, Düzceli’nin parklardan daha çok istifade etmesi için çalışmalar başladı. Yine 99 yılından sonra metruk binaların yıkımına da başlandı. Bunlar bir bakanın belediye başkanlığında, milletvekillerimizin, güç bir teşkilatın bu belediyenin arkasında durmasıyla yapılabilecek işlerdi. Biz bundan sonra halkın hassasiyetini göz önüne alarak her türlü yatırımı Düzce’ye getireceğiz.”

“Düzce’de tertemiz bir sayfa açtık”

Keskin sözlerine şöyle devam etti: “Bizim yatırımlarımızda hizmet düsturumuz ön planda olacak. Adaletli davranacağız. Elimizde ki neyse varlığımızla, yokluğumuzla birlikte paylaşacağız. Böyle olduğu zaman hepimiz lezzet alacağız. Ben önümüzdeki 5 yıl içerisinde hepimize hayırlı olsun diyorum. Allah kimseyi mahcup etmesin. Biz Düzce’de tertemiz bir sayfa açtık, “Bizim değerimizi 1 Nisan’dan sonra anlayacaksınız” diye söylemiştim. İşte şimdi hizmet zamanı, işte bunu kanıtlama zamanı.“

“Milletin parasını her vurup harman savurmayacağız”

 “Bu milletin parasını her vurup harman savurmayacağız.” diyen Keskin, sözlerini şöyle noktaladı: “Birbirimize sahip çıkmamız lazım. Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmamız lazım. Bu seçimler önemliydi, geride kaldı. Önümüze bakacağız, inşallah Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.”

Davetten duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar da sıkıntı ve taleplerine kulak veren AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.