KESKİN DÜZCE'NİN GÜNDEMİNE DAMGA VURDU

Koronavirüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından Öncü TV’nin ilgiyle takip edilen programı “Kitabın Ortasından” yeniden izleyicisiyle buluştu. Programa konuk olan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, milletvekilleri ile salgın döneminde de Ankara nezdinde girişimlere devam ettiklerini vurguladı. “Gerçekten büyük işler başarıyoruz, Düzce turizmde bölgenin parlayan yıldızı olacak” diyen Keskin, birçok alanda yeni yatırımları şehre kazandırdıklarını söyledi. Zaman zaman eleştirilere maruz kalan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün canla başla Düzce için çalıştığını belirten Keskin, “Her konuda başkanımızın yanındayız.” dedi. Söz yaklaşan AK Parti Kongreleri’ne geldiğinde ise “Çok büyük değişiklik olmazsa biz devam edeceğiz. Ben, başkan olsam da olmasam da Cumhurbaşkanımızın arkasında yürürüm, her zaman davamın arkasındayım.” diyerek AK Parti’den ayrılıp yeni parti kuranlarla yol alanlara taş attı.

KESKİN DÜZCE'NİN GÜNDEMİNE DAMGA VURDU

Koronavirüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından Öncü TV’nin ilgiyle takip edilen programı “Kitabın Ortasından” yeniden izleyicisiyle buluştu. Programa konuk olan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, milletvekilleri ile salgın döneminde de Ankara nezdinde girişimlere devam ettiklerini vurguladı. “Gerçekten büyük işler başarıyoruz, Düzce turizmde bölgenin parlayan yıldızı olacak” diyen Keskin, birçok alanda yeni yatırımları şehre kazandırdıklarını söyledi. Zaman zaman eleştirilere maruz kalan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün canla başla Düzce için çalıştığını belirten Keskin, “Her konuda başkanımızın yanındayız.” dedi. Söz yaklaşan AK Parti Kongreleri’ne geldiğinde ise “Çok büyük değişiklik olmazsa biz devam edeceğiz. Ben, başkan olsam da olmasam da Cumhurbaşkanımızın arkasında yürürüm, her zaman davamın arkasındayım.” diyerek AK Parti’den ayrılıp yeni parti kuranlarla yol alanlara taş attı.

30 Mayıs 2020 Cumartesi 17:09
KESKİN DÜZCE'NİN GÜNDEMİNE DAMGA VURDU

Öncü TV ekranlarında yayınlanan ve Düzce’de konuşulmayan konuların konuşulduğu Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu “Kitabın Ortasından” programı, koronavirüs salgını nedeniyle uzun bir aranın ardından yeniden başladı. Salgın sonrası programın ilk canlı yayın konuğu ise AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin oldu. Keskin, Düzce’nin gündemine damga vuran açıklamalarıyla, halkı Öncü TV ekranlarına kilitledi. Ünsal’ın sorularını yanıtlayan Keskin, pandemi sürecindeki çalışmalarından, Düzce’deki siyasete kadar birçok konuya cevap verdi.

“Her sorunu olan bana kolayca ulaşabiliyor”

İlk olarak koronavirüs ile ilgili Düzce’de yürütülen mücadele çalışmalarından bahseden Keskin,  “Hem vekillerimiz, hem teşkilatlarımız bu pandemi sürecinde, ellerinden gelen çalışmaları yaptılar. Düzce’de halkımızın alınan tedbir ve kurallara uyması, bu çalışmaları kolaylaştırdı. Bunun dışında Düzce Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe belediyelerimiz, pandemi ile mücadele kapsamında başarılı çalışmalar yürüttüler.  Ben bu nedenle hepsine teşekkür ediyorum. Ben Düzce’de en çok ulaşılabilen bir İl Başkanıyım. Her sorunu olan bana kolayca ulaşabiliyor. Önemli olan Düzce’ye bir eser kazandırmak, bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

 “Düzce’de 30 bin esnafa kredi desteği sağlandı”

“Türkiye’de vakanın görüldüğü ilk günden itibaren, Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, tüm Bakanlıklarımız dünyaya örnek olacak bir duruş sergiledik.” diyen Keskin, Türkiye’nin pandemi krizinde sınıfı geçtiğini kaydederek, şunları söyledi:

“Bu salgında sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere dünya çapında iyi bir sınav verdik. Elbette bu salgının ekonomik boyutları olacaktı. Ama Cumhurbaşkanımız esnaflara yönelik paketler açıkladı. Bu paketler nedeniyle esnafımıza nefes aldırdık. Sayın Maliye Bakanımız Berat Albayrak ile görüştük ve Düzce’de 30 bin kişi bu kredilerden yararlandı. Özellikle bu kredi noktasında, Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne, Halk Bankası’na, Ziraat Bankası ve Vakıf Bankası çalışanlarına teşekkür ediyorum. Çünkü binlerce vatandaşımızla muhatap oldular. Ben Düzceli esnaflarımıza bu zorlu süreçte sabırlı oldukları için teşekkür ediyorum. Kimi işyerini kapatmak zorunda kaldı, kimi de para kazanamadı. Bu nedenle büyük bir sabır gösterdiler. Devletimiz de Kapanan işyerlerinde çalışan sigortalılara kısa çalışma ödeneğinden faydalandırdı.”

“’Düzce kalpten gidiyor’ diye manşet atanlar, sağlık çalışanlarımızın hakkını yedi”

Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının en büyük mücadeleyi verdiğini ve vermeye de devam ettiğini dile getiren Keskin şu şekilde devam etti:

“Tabii ki Düzce’de belirli kamu kuruluşlarından temsilcilerle Vefa Grubu oluşturuldu. Bu Vefa Grubu, evlerinden çıkamayan yaşlı vatandaşlarımıza yardımcı oldu. Maaşlarını çekerek evlerine kadar götürdüler. Bugüne kadar hangi hükümet, polis jandarma eşliğinde maaşını gönderdi?  Daha düne kadar, Şehir Hastanelerini eleştirenler, bu salgında kıymetini anladılar. “Düzce kalpten gidiyor” diye manşet atanlar, sağlık çalışanlarımızın hakkına girdi. Artık eski Türkiye olmadığını, bu salgın sürecinde bir kez daha göstermiş oldu. Türkiye Cumhuriyeti güçlü yapısıyla tüm Dünyaya örnek oldu. Biz çabuk toparlanacak ülkelerin başındayız. Üretimimizle daha çabuk toparlanacağız inşallah.”

“Bolu Belediyesi maske üzerinden şov yaptı”

Düzce Belediyesi ile Bolu Belediyesi arasında geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen maske tartışmasına da değinen Keskin, Bolu Belediyesi’nin maske üzerinden siyaset yaptığını belirtti. “Bu zor süreçte vatandaşımızın canı burnundayken maske siyaseti yapmak doğru değil.” diyen Keskin, konuşmasında şunları kaydetti:

“Hatırlarsanız, salgın nedeniyle maske ile ilgili sıkıntılar yaşandı. Bu sıkıntıların nedeni, eczanelerde fahiş fiyatlara maske satılmasaydı. Bu nedenle maske üzerinden rant sağlayanlara büyük bir darbe vuruldu. Bu nedenle devletimizin tüm kurumları maske üretmeye başlandı. PTT aracılığı ile evlere kadar maskeler dağıtıldı. Şu anda maskede bir sıkıntı yok. Dolayısıyla kimse maskesiz kalmadı. Normalleşmeye başlayacağımız 1 Haziran tarihinden itibaren de Düzceliler ’den ricam maskemizi takalım ve sosyal mesafe kurallarına uyalım.  Bizim bir duruşumuz var. AK Parti’de siyaset yapmanın bir ağırlığı var. Cumhurbaşkanımız ile birlikte siyaset yapmanın da bir ağırlığı var. Böyle bir pandemi döneminde hiç kimsenin aklına siyaset gelmezken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Okan şov yaptı. Bunun aslı, AK Parti Bolu İl Başkanlığımız Düzce Belediyesi’nden maske talep etti ve Düzce Belediyesi de gönderdi. Bunun reklamı da yapılmadı. Ama CHP’li Belediye Başkanı şov yaptı. Bizim Düzce Belediyesi’nin bugüne kadar diğer il ve ilçelere maske yardımı yapıyor. Bunun reklamı yapılır mı? Ben bunlara gülüp geçiyorum aslında. Bunlar prim yapmanın peşinde ama halkımız bu tür işlere prim vermez.”

“İYİ Parti salgın döneminde çok çirkin açıklamalar yaptı”

Konuşmasının devamında, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ve bazı İYİ Partili meclis üyelerinin AK Parti’yi ve Düzce Belediyesi’ni hedef alan açıklamalara da değinen Keskin, şu ifadeleri kullandı:

“Düzce’deki diğer siyasi partilerle görüşüyoruz. Ben özellikle şahıslara yönelik bir açıklama yapmam üslubumuza sürekli dikkat ediyoruz. Ama salgın döneminde o kadar çirkin açıklamalar yaptılar ki. Mesela MHP’li vefat eden bir belediye meclis üyesi arkadaşımızın üzerinden siyaset yaptılar. “Biz cenazeye katıldık, Düzce Belediye Başkanı katılmadı” dediler. Ben meclis üyesi kardeşimizin vefatı duyduktan sonra hem ailesini hem MHP İl Başkanını ve MHP camiasından tanıdıklarımı arayarak, başsağlığı diledim. Arkadaş! Pandemi var. Bu yüzden sosyal mesafe kuralları gereğince “Cenazelere katılmayın” diye açıklama yapıyor uzmanlar. Ben bütün il başkanları ile ılımlı bir iletişim kuran bir kişiyim. Bir meclis üyesi çıkmış, Düzce Belediye Meclisi’ne “Basından mı talimat alıyorsunuz?” diyerek hakaret etti. Ben bunları pek inandırıcı olarak görmüyorum.”

“Özlü’ye yapılan eleştirileri doğru bulmuyorum”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Düzce Belediye meclis toplantılarına katılmaması ile ilgili eleştirileri doğru bulmadığını söyleyen Keskin, şöyle devam etti:

“Hepimizin bir yoğurt yiyişi var. Dolayısıyla Faruk Özlü’nün de bir yönetim şekli var. Burada bir Belediye Başkanının kalkıp da Belediye Meclisi’ni yönlendirmesi doğru değil. Bunun eksikliği eski Türkiye’dir. Çünkü belediye başkanı ayrı, belediye meclisi ayrı seçilir. Düzce Belediye Meclisi, Düzce’nin menfaatleri için karar alır. Belediye başkanı o kararlar doğrultusunda halka hizmet eder. Bu konuda Düzce Belediye Başkanımız Sayın Faruk Özlü’nün meclis toplantılarına neden katılmadığı gibi eleştirileri doğru bulmuyorum. Başkanımız, canla ve başla Düzce için çalışıyor. Her konuda olduğum gibi bu konuda da başkanımızın yanındayız. Dolayısıyla bu toplantıların hepsi Düzce’nin menfaatleridir.”

“Düzce turizmde bölgenin parlayan yıldızı olacak”

“Düzce’den Abant’a bir turizm yolu yapılıyor.” diyen Keskin, turizm konusunda Düzce’nin bölgenin parlayan yıldızı olacağını ifade etti. Keskin, şunları ekledi:

“Bu proje, Bolu tarafının karşı çıktığı bir projeydi. Ama sağ olsun Sayın Cumhurbaşkanımız bu projeyi onayladı. Biz şimdi Beyköy’den beri Abant’ta gidebileceğiz. Bu projede, doğallığı bozmadan, o dokuyu bozmadan yapacağız. Bu Düzce için bir kazanımdır. Bu proje benim merkez ilçe başkanlığından bu yana istediğim projeydi. Hem turizm yolu hem de Efteni derken, Düzce’de turizm canlılığı yaşanacak. Diğer taraftan, Küçük Sanayi Sitesi’nin diğer tarafa taşınmasıyla ilgili süreci tamamlayacağız. Bu konuda TOKİ ile görüşmeler devam ediyor. Biz bu dönem içinde bu projeyi bitireceğiz Allah’ın izniyle. Allah’ın izni ile bu iş bitecek. Herkesin kalbi rahat olsun.”

“Kongreler haziran ayı içerisinde veya temmuz ayında yapılacak”

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın “İl Başkanlığı kongreleri ne zaman yapılacak?” sorusuna Keskin, şu şekilde cevap verdi: 

“2019’da Ocak ayında atanmam üzerine yeni bir teşkilat kurduk. Burada şu var, AK Parti’de il başkanı, milletvekilleriyle, teşkilatlarıyla belediye ve il genel meclisi üyeleri ile bir ahengi oluşturmaktadır. Kongre süreci başlar başlamaz, bir ilçede kongre yapabildik. Pandemi süreci araya girdi. Düzce’de her kesimden insana hitap edebilen bir il yönetimi kurmak istiyoruz. Biz 2023 yılında yapılacak seçimlerde her kesimden oy almak istiyoruz. Bu nedenle halkın ne beklentisi olduğunu, halkımızı saracak bir il yönetimi oluşturacağız. Ben tahmin ediyorum ki, haziran ayı içerisinde veya temmuz ayında kongre yapılır.”  

“Ben Mustafa Keskin olarak her zaman davamın arkasındayım”

Kongre öncesi il başkanlığı için adı geçen isimler hakkında değerlendirmelerde bulunan Keskin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tabii ki ismi geçen arkadaşlar, değerli kardeşlerimiz. Bu süreçte, bu arkadaşlarımızın ismi konuşulması gayet normal. Kongre süreci tarihi belli olduktan sonra aday seçilir. Bununla ilgili çalışmalar yapıldı zaten. Çok büyük değişiklik olmazsa biz devam edeceğiz. Ben ilk önce iki rekat şükür namazı kılarım. Sonra da yoluma devam ediyorum. Ben, başkan olsam da olmasam da Cumhurbaşkanımızın arkasında yürürüm. Ben Mustafa Keskin olarak her zaman davamın arkasındayım.”

“Parti olarak kadın ve gençlere değer veren ülkedeki tek partiyiz”

Yeni teşkilat oluşturmak için AK Parti Genel Merkezi’nin belirli kriterleri olduğunu ve kendilerinin de bu kriterlere göre hareket edeceklerini anlatan Keskin, şöyle konuştu:

“Bizim AK Parti’mizin belirli kriterleri var. Yeni yönetimler yüzde 30 gençlerden, yüzde 30 kadınlardan oluşacak. Türkiye’de kadınlara ve gençlere önem veren ikinci bir parti yoktur. Bu nedenle teşkilatımızı oluştururken bu kriterlere yer vereceğiz. Burada şu var, 2023’e kadar Düzce’de belediyeleriyle, yönetimleriyle yarım kalan bütün işleri bitireceğiz. Bunun dışında toplumun her kısmıyla kucaklaşarak her türlü problemi çözen bir sistem oluşturacağız. Bu yönde çalışıyoruz. Dolayısıyla Bakanlıklardan büyük çalışmalar ile bu hizmetleri alacağız. Gerçekten Düzce’de büyük işler başarıyoruz. Mesela Düzce’nin tüm ilçelerine Gençlik Spor Merkezleri kuruluyor.”

“Düzce Üniversitesi’ne yeni anjiyo cihazı kazandırıldı”

Düzce Üniversitesine ikinci anjiyo cihazının geldiği müjdesini veren Keskin, şu şekilde devam etti:

“Düzce Üniversitesi’ne yeni ikinci anjiyo cihazı geldi. Bu nasıl oldu; hem vekillerimizle hem bizler gittik. Bakanımızla görüştük ve bu anjiyo cihazın kazandırdık. Bizim çalışmalarımız büyük bir mücadele ile geçiyor. 2023’e giderken de vatandaşlarımızın bütün sorunlarını çözeceğiz. Ben ve yönetimim bütün Düzce’nin takipçisiyiz.”

“Düzce’de asfaltsız köy yolu kalmayacak”

Düzce’de bu dönemki asfalt sezonuna kadar asfaltsız köy yolunun kalmayacağı bilgisini veren Keskin, konu ile ilgili şunları kaydetti:

“Yapılan köy yollarından, köy muhtarlarının haberi yok. Özellikle İl Genel Meclisi Başkanım ve Meclis Üyesi arkadaşlarım tüm köyleri dolaşarak, inceleme yaptı. Bu dönemde Düzce’de asfaltsız köy yolu kalmayacak. Türkiye’de sayılıdır Düzce İl Özel İdaresi. Geçen sene bir sel felaketi yaşadık. Bu bizi biraz etkiledi. İnşallah dönemin sonuna kadar asfaltsız köy yolu kalmayacak bu memlekette.”

“MHP’li arkadaşlarımızla birlikte her zaman halkımızın yanındayız”

Konuşmasında Cumhur İttifakı’na da değinen Keskin, şu ifadelere yer verdi:

 “Bizim mutluluğumuzun dışında, özellikle darbe girişiminin ardından iki lider Türkiye’nin bekası için bir araya geldi. Bu birliktelik Düzce’de de devam ediyor. Biz MHP’li arkadaşlarımız ile birlikte her zaman halkımızın yanındayız. Biz bütün belediye başkanlarımızla görüşüyoruz. Halka hizmet noktasında elimizden ne geliyorsa, yaparız.”

“Fahri Çakır’ın teşkilatlarda ve genel merkezde bir ağırlığı var”

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır’a yöneltilen eleştirilere de cevap veren Keskin, şunları belirtti: “Şimdi herkesin bir yapısı var. Benim de bir yapım var. Biz birimizin eksikliklerini tamamlıyoruz. Fahri Çakır’ın da teşkilatlarda bir ağırlığı var. Hizmet noktasında, sorunların çözümü noktasında büyük işler yapıyor Fahri Çakır. Ankara’dan Düzce’ye kazandırılan birçok yatırımda da Fahri Çakır’ın imzası vardır.”

“Bugüne kadar Düzce’nin 56 mahallesini ziyaret eden tek belediye başkanı Faruk Özlü’dür”

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün halktan uzak bir yönetim sergilediği yönündeki eleştirilere de değinen Keskin, şunları anlattı:

 “İnsanların daha çok belediye başkanı arasında görmek istemesinden daha doğal bir şey yok. Biz seçildikten sonra 56 mahalleye giden tek Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’dür. Halkın karşısına çıkıp, tüm sorunları halkın ağzından dinleyen ve sorunların çözümü noktasında büyük işler yaptı Faruk Özlü. Herkesin şunu bilmesini istiyorum, 56 mahalleyi ziyaret eden bir belediye başkanımız var. Bu da devam edecek.”

“Özlü ve meclis üyelerimiz verdiği sözlerin hepsini yerine getiriyor”

Düzce’de devam eden yatırımlara da değinen Keskin, şunların altını çizdi. “Bu sene Millet Bahçesi bitecek. Bu sene Asar Çayı Projesi, itfaiyenin taşınması gibi yatırımlar yapıldıktan sonra Düzce’deki bazı hizmetler görülecek. Çöp meselesi çok önemli. Çöp sorunun da çözüldüğü bir sürece girdi şu anda. Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’den ve belediye meclis üyelerimizden Allah Razı olsun. Sözlerin hepsi yerine gelecek.”

“Metin Kaşıkoğlu yanlış yaptı”

AK Parti’den istifa edip, Ali Babacan’ın kurduğu Deva Partisi’nde kurucular üyesi olan AK Parti eski Milletvekili ve eski İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’na da sitem eden Keskin, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Cumhurbaşkanımız tekrar seçilmesin diye parti kurdular. “Biz şu partiyi kurduk, iktidar olacağız” diyorlar. Ama böyle bir şey yok. Erdoğan gitsin diye uğraşıyorlar. Ben şimdi soruyorum, o gün Recep Tayyip Erdoğan ‘Kardeşim Abdullah Gül Cumhurbaşkanı” oldu demeseydi, Abdullah Gül Cumhurbaşkanı olabilir miydi? Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanımız olmasaydı, rüyasında bile göremezdi başbakanlığı. Metin Kaşıkoğlu İl Başkanı oldu? İnsanların görüşü değişebilir eyvallah! Yıllarca davasını güttüğünüz bir partiyi millet ittifakı ile birlikte saldırıyorlar. Cumhurbaşkanımız olmasaydı, bu insanlar da makam mevki sahibi olamazlardı. Metin Kaşıkoğlu’nun yaptığını yanlış buluyorum. Çünkü AK Parti sayesinde bir siyasi kimlik kazandı. Davasına sahip çıkmalıydı.”

“Fevai Arslan’a başarılar diliyorum”

“İl başkanı olun, ilçe başkanı olun, milletvekili olun, ister istemez bir tepki olur. Ama Düzce Belediyesi’nin başında olan sayın Dr. Faruk Özlü’dür. Fevai Aslan’ın belediye şirketlerinde yönetici pozisyonunda işe başlaması ile ilgili hiçbir talebim olmadı, olamaz da. Bu sayın belediye başkanımızın inisiyatifinde olan bir durum.  Belediyenin şirketlerinde kimler görev yapacaksa, kararı o verir. Ben belediyenin şirketlerine karışamam. Belediye başkanımızın sorumluğundadır. Kendisine başarılar diliyorum.”

“Belediye şirketlerine AK Partili isimlerin alınmasına yönelik bir talebim olmadı”

“Özellikle, il başkanı olduk bir sistemin başına geldik. Ben göreve geldiğim günden itibaren ne kadın kolların üyelerini, ne de gençlik kolları içindeki arkadaşları “Bir yerlere yerleştirin” telkininde bulunmadım. Bu benim yapıma da ters. Kadın Kolları Başkanlığında bir değişime gideceğiz. AK Parti Kadın Kolları Başkanı aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi. Belediye Meclis Üyesi de belediyenin şirketlerinde yönetime gelebilir. Ama bu konuda ben hiçbir müdahalede bulunmadım. Burada önemli olan şu, ben AK Parti İl Başkanı olarak belediye başkanına gidip “İşe al” demedim. Bu belediye başkanımızın inisiyatifindedir. Çünkü belediyenin kaptanı Faruk Özlü. Yarın bu görev verdiği kişileri de değiştirme yetkisine sahip. Sayın Özlü, kimle çalışmak istiyorsa, onunla çalışabilir.”

“Faruk Özlü’nün Oğuz Özyiğit hakkında yaptığı açıklamayı doğru bulmuyorum”

“Faruk Özlü’nün Oğuz Özyiğit hakkında yaptığı açıklamayı doğru bulmuyorum.” diyen Keskin şöyle devam etti: “Dünyanın hiçbir yanında bir belediye başkanı açıklama yaparken, il başkanına sorup açıklama yapmaz. Elbette yanlışlar yapılır. Ama burada garip olan, basına gidip belediyeyi kimse kötüleyemez. Tabii ki zaman zaman böyle ağır kaçan sözler kaçabiliyor. Hiç görüşmedim bu konuyu kendisiyle.”

“İl başkanları ile zaman zaman görüşüyoruz”

Her ay il başkanları ile gerçekleştirilen toplantılara normalleşme sürecinde devam edilip edilmeyeceği sorusuna da yanıt veren AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, “İl başkanlarımızla zaman zaman görüşüyoruz. Onlarla ilgili bir sıkıntı yok. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Ama şu anda mecburen il başkanları ile yapılan toplantılara ara vermek zorunda kaldık.” dedi.

“Ben siyasete Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgimle başladım”

“Siyaset bambaşka bir dünya.” diyen İl Başkanı Keskin, şunları kaydetti: “İnsanlar siyasette bambaşka bir boyuta giriyor. Ben baktığınız zaman 19 yılda “Keşke siyasete girmeseydim” dediğim günler oluyor. Ben çok iyi hatırlıyorum, köy köy, mahalle mahalle dolaşıyorduk ve Cumhurbaşkanımızın ismini duyan insanlar bizlere kimliklerini verip üye oluyordu. Biz de siyasete Cumhurbaşkanımıza olan sevgimizden dolayı girdik.

“Tüm belediye başkanlarımız çalışıyor”

Her insanın kendine has insanı var. Akçakoca’da yaşayan insanımızla, Kaynaşlı’da yaşayan insanlarımız bir değil. Şimdi baktığımız zaman, Akçakoca ve Kaynaşlı Belediyelerini bende takdir ediyorum. Başarılı buluyorum. Akçakoca çalışıyor, Kaynaşlı Belediye Başkanı çalışıyor, Gölyaka Belediyesi çalışıyor. Ben AK Parti İl Başkanı olarak şunu söylemek istiyorum; Düzce’deki bütün belediye başkanlarımız çalışıyor.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84