KEŞİR’E TEBRİK MESAJLARI YAĞIYOR

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine atanması dolayısıyla kutlama mesajları yayımlandı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Keşir’in yeni görevinden hemşerileri adına büyük gurur ve memnuniyet duyduğunu vurguladı.

KEŞİR’E TEBRİK MESAJLARI YAĞIYOR

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine atanması dolayısıyla kutlama mesajları yayımlandı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Keşir’in yeni görevinden hemşerileri adına büyük gurur ve memnuniyet duyduğunu vurguladı.

07 Mart 2021 Pazar 13:28
KEŞİR’E TEBRİK MESAJLARI YAĞIYOR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla parti kadın kollarının genel merkez başkanlığı görevine getirilen Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’e tebrik mesajları yağıyor. Düzce’de büyük sevince neden olan Keşir’in AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı olması dolayısıyla yayımlanan mesajları şöyle:

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü

“Düzce Milletvekilimiz Sayın Ayşe Keşir’in Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı seçilmesinden, hemşehrilerimiz adına büyük gurur ve memnuniyet duydum.

Kadınlarımızın toplumsal hayatın her alanında çok daha büyük mesafeler kaydetmesinde, temsil oranlarının artmasında, kadın haklarının korunması ve geliştirilmesinde; Düzce Milletvekilimiz Sayın Ayşe Keşir’in önemli katkılar sunacağına yürekten inanıyorum.

Sn. Keşir’i bir kez daha tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”

Koloğlu’ndan Keşir’e hayırlı olsun mesajı

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı olarak atanan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’e hayırlı olsun mesajı yayımladı.

Koloğlu, Keşir’e ve Düzce’ye hayırlı olsun mesajında şunları kaydetti: “İlimiz milletvekili sayın Ayşe Keşir ittifak ortağımız olan AK Parti tarafından Kadın Kolları Genel Başkanı olarak atanmış ve ilerleyen günlerde yapılacak kongre ile göreve gelecektir. Düzcemiz adına Ankara’da alınan her üst düzey görevler ayrıca desteklenmelidir. Sayın Keşir’in bu gibi önemli bir görevde olması hem Düzce’ye hem Cumayeri’ne hizmet olarak geri dönecektir. Ayrıca bu haberin Düzce’ye 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi verilmesi de önem taşımaktadır ve bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Yıllardır kadına yönelik STK’lar başta olmak üzere siyasi anlamda da başarılı çalışmalar yapan sayın Milletvekilimiz Ayşe Keşir’e yeni görevinde başarılar dilerim.”

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın tensipleri ile Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir hanımefendi Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı olarak görevlendirilmiştir. Başarılar Dilerim.. Düzce’mize ve ülkemize hayırlı olsun.”

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı olarak görevlendirilen #AKParti Genel Merkez Demokrasi ve Hakem Kurulu Üyemiz, #Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir'i yürekten tebrik ediyorum.

Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Partimize, Düzce’mize ve ülkemize hayırlı olsun.”

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Dursun Ay

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Düzce Milletvekilimiz Sayın Ayşe Keşir, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı olarak görevlendirilmiştir. Sayın vekilime başarılar diliyorum.”

Akçakoca eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici

“AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı olarak atanan Düzce milletvekilimiz Sayın Ayşe Keşir’i yürekten kutluyor, başarılar diliyorum. Hayırlı başarılı çalışmalar yapacağına yürekten inanıyorum...”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84