Kaynaşlı’da İşler Kızıştı

Seçim maratonunun oldukça çekişmeli geçeceği görünen Kaynaşlı’da aday adayları belli olmaya devam ediyor. Erol Bayraktar'a rakip olarak Osman Altınışık ismi konuşulurken Kaynaşlı esnaflarından İbrahim Korkmaz Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Kaynaşlı’da İşler Kızıştı

Seçim maratonunun oldukça çekişmeli geçeceği görünen Kaynaşlı’da aday adayları belli olmaya devam ediyor. Erol Bayraktar'a rakip olarak Osman Altınışık ismi konuşulurken Kaynaşlı esnaflarından İbrahim Korkmaz Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

28 Ağustos 2018 Salı 18:15
Kaynaşlı’da İşler Kızıştı

Daha önce yaptığımız haberler ile Kaynaşlı’dan seçimin hararetli geçeceğini belirtmiştik. Mevcut Belediye Başkanı Erol Bayraktar’ın yönetimde bulunduğu dönemi değerlendiren Kaynaşlı Halkı, ikiye bölünmüştü. Ak Parti İlçe Başkanı Saim Özkan ile arasının açık olduğu bilinen Bayraktar hakkında ilçe halkı sert iki kutup halini almış vaziyette. Erol Bayraktarı istemeyen kisve, Osman Altınışık ismini öne sürerken bu yarışa aday adayı olduğunu açıklayan İbrahim Korkmaz da eklendi.

“Vaatler Yerine Getirilmedi”

2019’da gerçekleşecek yerel seçimlerde Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan İlçe Esnaflarından İbrahim Korkmaz, bu kararı alma nedenini anlattı ve mevcut yönetimi eleştirdi. Korkmaz: “Kaynaşlı şu anda yeterli hizmet almıyor. Mevcut yönetimle 5 senede görsel olarak pek bir şey değişmedi. Bacalı sanayi peşinde değilim. Burada yeşili korumak ve çevreyi güzelleştirmek gerekiyor. Tabi altyapı olmadan üstyapı da olmaz. Seçilmem durumunda özellikle çevreye ağırlık vereceğim” ifadelerini kullandı. Verilen vaatlerin de yerine getirilmediğini açıklayan Korkmaz: “Vaat edilen işlerin çoğu proje aşamasında kaldı. Söylenenlerin yüzde 50’si veya yüzde 40’ı yapılsa yine iyiydi. 5 sene önce vaat edilen projeleri hala bekliyoruz” sözleri ile şikayetini dile getirdi.

“İç Çatışma Yaşadılar”

Daha önce dile getirdiğimiz Ak Parti İl Başkanı Saim Özkan ve Belediye Başkanı Erol Bayraktar’ın arasında yaşanan kumpas olayının doğruluğunu destekler nitelikte ifadeler kullanan İbrahim Korkmaz sergilenen bu kötü yönetimin nedeni hakkında da açıklamada bulundu Korkmaz: “Geçen dönem dışarıdan gözlemlediğim kadarı ile en büyük sıkıntı iç çatışmaydı. İçlerinde değilim, normal bir vatandaş olarak gördüğümüz parti içinde çekişmeler yaşandı” şeklinde konuştu. Geçen dönem yaşanan çatışmaların kendi döneminde yaşanmaması için gerekeni yapacağını söyleyen Korkmaz, çözümü ise şu şekilde açıkladı. “Fikir alışverişi yapmak yanlış bir şey değil. İçinde hakaret ve rencide edici bir unsur bulunmadıkça herkesin fikrini alınmalı ve bu doğrultuda bir şeyler yapılmalı. Yetki verildi diye ‘dediğim dedik, astığım kestik’ olmaya gerek yok. Eleştiriye açık olunmalı. Şu anda Kaynaşlı’da şeffaf belediyecilik yapıldığına inanmıyorum” dedi. Korkmaz sözlerine Kaynaşlı’nın hiçbir kuruşunun boşa harcanmaması gerektiğine vurgu yaparak tamamladı

Altınışık’ın Cayacak Mı?

Erol Bayraktar yönetiminden rahatsız olan vatandaşlar, belediye başkanlığı için, aslen Kaynaşlılı olan Gazeteci ve Yazar Osman Altınışık ismini zikrediyordu. Altınışık ile Ankara’dan gelmesi ve aday olması için görüşen bazı esnaf ve vatandaşlar grubu olduğu biliniyor. İbrahim Korkmaz’ın aday adaylığı açıklaması Osman Altınışık’ı caydırır mı? Veya Bayraktar’ı istemeyen kitle ikiye bölünür mü? Şimdilik en büyük merak konusu olan bu durum zamanla açıklık kazanacak gibi görünüyor.

Son Güncelleme: 28.08.2018 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.