İSİMLER BELLİ OLDU

Ak parti Düzce Milletvekili adaylarının Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve Numan Çabuk olduğu açıklandı.

İSİMLER BELLİ OLDU

Ak parti Düzce Milletvekili adaylarının Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve Numan Çabuk olduğu açıklandı.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 16:49
İSİMLER BELLİ OLDU

24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Ak Parti Düzce Milletvekili Adayları belli oldu. YSK’ya verilen listede Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve Numan Çabuk’un yer aldı. Ak Parti’de listede yer alması beklenen isimlerin olmaması ise şaşkınlıkla karşılandı.

Ak Parti Düzce Milletvekili Adayları belli oldu. 24. Haziran’da Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile birlikte yapılacak olan 27. Dönem Genel Seçimlerinde Ak Parti Adına Milletvekili adayı olarak Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve Numan Çabuk belirlendi.

Ak Parti’de 1. Sırada Fahri Çakır, 2. Sırada Ayşe Keşir ve 3. Sırada Numan Çabuk şeklinde sıralandı.

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir’den Aday gösterildiği, birçok Bakanın da değişik illerden Aday gösterildiği öğrenilirken Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün aday gösterilmemesi kafalarda soru işareti doğurdu.

Son Güncelleme: 21.05.2018 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.