HAKLARIMIZI HELAL ETMİYORUZ

SAYGIDEGER REİSİMİZ!. SİZE RAGMEN BU LİSTEYİ BU KADAR KÖTÜ YAPAN,SAYENİZDE SADECE KENDİLERİNİ VE DÜNYALIK DERTLERİNDE KENDİLERİNE ORTAK KABUL ETTİKLERİ ÜSTELİKTE HALKA HİÇBİR KARŞILIĞI OLMAYAN VE DAHİ KALMAYAN ZEVATLAR BÖYLESİ BİR DÖNEMEÇ SEÇİMİNDE SEÇTİRMEK ÜZERE SİZE ONAYLATAN SAYIN KOMİSYONA 50 YILIN EMEKTARLARI OLARAK HAKLARIMIZI HELAL ETMİYORUZ. NETİCEDE SİZİ KURSU DEN DÜŞÜRMEK İÇİN ÇOK AZ İSTİSNA HARİÇ HER ŞEY ORTAYA KONMUŞ BU LİSTEDE . VARSIN ELLERİNE KINA YAKSINLAR.!

HAKLARIMIZI HELAL ETMİYORUZ

SAYGIDEGER REİSİMİZ!. SİZE RAGMEN BU LİSTEYİ BU KADAR KÖTÜ YAPAN,SAYENİZDE SADECE KENDİLERİNİ VE DÜNYALIK DERTLERİNDE KENDİLERİNE ORTAK KABUL ETTİKLERİ ÜSTELİKTE HALKA HİÇBİR KARŞILIĞI OLMAYAN VE DAHİ KALMAYAN ZEVATLAR BÖYLESİ BİR DÖNEMEÇ SEÇİMİNDE SEÇTİRMEK ÜZERE SİZE ONAYLATAN SAYIN KOMİSYONA 50 YILIN EMEKTARLARI OLARAK HAKLARIMIZI HELAL ETMİYORUZ. NETİCEDE SİZİ KURSU DEN DÜŞÜRMEK İÇİN ÇOK AZ İSTİSNA HARİÇ HER ŞEY ORTAYA KONMUŞ BU LİSTEDE . VARSIN ELLERİNE KINA YAKSINLAR.!

28 Mayıs 2018 Pazartesi 22:48
HAKLARIMIZI HELAL ETMİYORUZ

SAYGIDEGER REİSİMİZ!.

 SİZE RAGMEN BU 
LİSTEYİ BU KADAR KÖTÜ  YAPAN,SAYENİZDE SADECE KENDİLERİNİ VE DÜNYALIK DERTLERİNDE KENDİLERİNE ORTAK KABUL ETTİKLERİ ÜSTELİKTE HALKA HİÇBİR  KARŞILIĞI OLMAYAN  VE DAHİ  KALMAYAN ZEVATLAR BÖYLESİ BİR DÖNEMEÇ SEÇİMİNDE  SEÇTİRMEK ÜZERE SİZE ONAYLATAN SAYIN   KOMİSYONA 50 YILIN EMEKTARLARI OLARAK HAKLARIMIZI HELAL ETMİYORUZ. NETİCEDE SİZİ KURSU DEN DÜŞÜRMEK İÇİN ÇOK AZ İSTİSNA HARİÇ  HER ŞEY ORTAYA KONMUŞ BU LİSTEDE . VARSIN ELLERİNE KINA YAKSINLAR.!

Bu listeler karşısında gerçekten bu hareketı dava kabul eden milyonlar bir kez daha hayal krıklıgına ugradı..Kılı kırk yaran liste eger bu dayatma ve size ragmen  ahbab çavuş ilşkisine,bir kısımıda örnegin kahrolarak  söyluyorum ..... gibi  şantaj endişesinden çekinilen isimler ise gerçekten böylesine tarıhi önem arzden bir seçim adına yazık...Oysa bu seçim bunca yıkım ihaneti karşısında partıler  ve kişiler arasında yapılan bir seçim degil kuresel dunya ile Turkiye arasında bir tercih seçimi idi..

BİZ bir taraftan  vefalı ve fedakar dava insanları olarak diger taraftan saf ruhlu taban  olarak buna böyle inanmıştık..Ama açıklanan  listeye baktık ki Turkiyede ki  tum iller adına tam bir fecaat...

Listenin nerede ise % 95 inin halkta ne sevilen kişlik itıbarıyle ne dava ruhu itıbarıyle ne adanmışlık sevda adamı olma yonu ile hiçbir alakası yoktur.
Mesela n.canikli ist.dan konulmuş. Halkta en ufak bir karşılıgı yok.

Zira 16 yıl boyunca telefonu ÜÇ beş kişi hariç kimseye açık olmadı ki  bununda ikisi kardeşleri dir ve 16 yıl boyunca Giresun da samsun da Ak partı bunlar için var olmuştur.Dahası eldeki il belediyesi  CHP  teslim edilmiştir. Alucra ise halkın yanında yer alan  bir belediyeyi hiç görmemiştir. 

Dolayısıyla Giresun nufus itıbarıyle İstanbulda 3.yogunluk arz eden bir ildir. Şimdi ise halkta ancak olsa olsa 1000 oy alabilecek olan bu beyin  2.bölge birinci sıradan  aday olması,başta Alucra halkının ekserıyetıni  ben dahil  Siz RESİMİZİ CANIMIZDAN ÇOK AZİZ BİLMEMİZE RAGMEN VEKİL SEÇİMİNDE  bu harekete oy vermekten malesef alıkoyacaktır..Dahası ist.3.bölgeden tek bir kurt kökenlı adayın olmaması tam bir yıkım dır ve  tuzak gibi de  bir vefasızlık olmuştur  ..

Daha ne diyeyim.Erol kaya bey Aziz Babuccu Bey gibi isimlerde  halkta karşılıgı olmayandan  .Ahmet Arınç efendi. Çagatay Kılıç  gibi tufeyli isimler  ve daha buna benzer dava uzerınde nice hazıra konmuşlar yıne öyle. kayseride  Fatıh Karayel Kocaeli de Akif yılmaz yıne öyle.. Tekirdag da sanayı güçü olan en az 350 bin  Anadolu  göçmenini dikkate almayan sözde adalet adına anayasa hocası olan  Mustafa  Şentop beyin buradaki durumu bir başka isyana yol açmış durumda. Bu yuzden çorlu ayakta.   Daha neler neler.sonra sayın soylu
İst.1.nölge birinci sıradan..Allah aşkına bu nasıl tercihtir deniyor sag duyulu  kurt kardeşletımız tarafından ...

ZATEN adam hakkında doguda ki operasyonlar nedeni ile   Hdp tarafından pompalanan bir algı var.Elbetteki kastım operasyonları haksız göstermek ve sayın soyluyu da kötu göstermek degil. Burada endişe bu algı yuzunden harekete yakın  sag duyulu kurt kardeşlerimizin Hdp tarafından İstanbulda konuyu ırkçılık konusuna bahane yapması. Neyse hoş görunuze  guvendigim ve size ölumune inandıgım  için bu kadar açık yazdım. Ha unutmadan yazayım.

Eskişehirde m.dundar unlu.Gerçekten yıne sag duyulu  kurt seçmen bu yuzden bu ilde bu harekete oy vermeyecek burada da  oylar bu adam yuzunden sp ye gidecek. Zira ben bu adamı icraatları ile tanıyan biriyim. Boş ve iticı bir adamdır .

K. Maraş listesi ise  ayrı bir dramdır.Tekirdag adaylarının 3 ü de nerede ise aynı köyden ..Çorluda 200 bin Anadolu göçmenini temsilen gelenekten gelen  Ramazan yaman isimli dava insanı mak müh.dimop kökenli sanayicı kardeşimiz  hiç dikkate alınmamış. 

BİNGÖL yıne öyle ki Karlıova gibi bir ilçeyi tek başına Pkk dan alan   Şahin Bingöl ismi eger olsaydı burada pkk biri  bile alamayacak tı. .Mersin yıne  öyle..

Duzce Bayburt keza. Son sözum şu ki bunca taban uyarısına ragmen yazar çizer ikazına ragmen yaşanan bunca  acı tecrübelere ragmen gerçekten ortaya çıkan  ve size onaylatılan bu liste gösterdiki bu hareket içinde  ki derin  yapı nazarnda bizler gibi 50 yıldır  çile çekmiş  insanlar, Ummetın Umudunu korumanın ötesinde hiç bir beklentisi de  olmamasına karşın şuda şöyle olsun şu llden aday adayı şu kıymete ve  litakate haiz  bir dava adamıdır uyarıları en azından   uyuz bir   it kadar  dikkate  alınmıyor.Ama ıraptan  mahalli olmayan  çoknaz istisna hariç onlarca adalet yoksunu  bir bakıyorsunuz ki listelerın en başındalar ..

Bunu da son bir cumle sadedinde buyuk bir kus içinde  içim sızlayarak gözlerim aglayarak ifade etmiş olayım. Slm ve dua ile

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84