ENDER ÇAKAR’A KESKİN’DEN CEVAP!

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İYİ Parti Düzce Belediye Meclis Üyesi Ender Çakar’ın geciken projeler ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediye Başkanlarına talimatları üzerinden AK Parti ve Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü eleştirmesine, “Muhalefete göre konuşmak kolay. Biz günü kurtarmak için değil, daha modern bir Düzce için çalışıyoruz. Düzce’de Faruk Özlü ve AK Parti çalışıyor” diyerek cevap verdi.

ENDER ÇAKAR’A KESKİN’DEN CEVAP!

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İYİ Parti Düzce Belediye Meclis Üyesi Ender Çakar’ın geciken projeler ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediye Başkanlarına talimatları üzerinden AK Parti ve Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü eleştirmesine, “Muhalefete göre konuşmak kolay. Biz günü kurtarmak için değil, daha modern bir Düzce için çalışıyoruz. Düzce’de Faruk Özlü ve AK Parti çalışıyor” diyerek cevap verdi.

11 Temmuz 2021 Pazar 12:05
ENDER ÇAKAR’A KESKİN’DEN CEVAP!

İYİ Parti Düzce Belediye Meclis Üyesi Ender Çakar, geçtiğimiz günlerde yapılan Düzce Belediye Meclisi Temmuz Ayı ilk toplantısında, Düzce’de geciken projeler ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlarına talimatları üzerinden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve AK Partili Meclis Üyelerini eleştirmişti.

İYİ Parti Meclis Üyesi Ender Çakar’a Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden’in ardından bir tepki de AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’den geldi. Öncü Haber mikrofonuna yaptığı açıklamada “Muhalefete göre konuşmak kolay” diyen Keskin, Düzce Belediyesi’nin günü kurtarmak için çalışma yapmadığını belirterek,  “Tabii muhalefet partili birisi olarak rahat olarak konuşabilirsiniz. Yani istediğiniz her şeyi konuşabilirsiniz, ama şöyle bir şey var; Düzce Belediyesi çalışıyor. Düzce Belediyesi özellikle Kervan Kavşağı Projesi noktasında, Fiskobirlik’in orada Türkiye’de ilk defa bir akıllı sistem kuracak ve bu proje yakın zamanda da tamamlanacak. Yani biz Kervan Kavşağı’na gireceğiz ve 3 gün içerisinde bitireceğiz. Yani 3 günlük bir çalışma yapacağız biz orada. Burada akıllı sinyalizasyonlar yapılacak ve bunların ihalesi tamamlandı, alınıyor şu anda. Çalışmalar başladığında, 3 gün içerisinde bitireceğiz ve oradaki tıkanıklığı çözmüş olacağız. Bununla ilgili bütün planlar hazır Düzce Belediyesinde” diye konuştu.

“İstanbul Caddesi’nde 50 yıllık bir çalışma yapıyoruz”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün büyük önem verdiği İstanbul Caddesi’nde ki ‘Kent Estetiği Projesi ile Düzce’nin daha modern bir kent kimliğine dönüşeceğini ifade eden Keskin, şöyle devam etti:

“İnsanlarımızın şunu bilmesi lazım; Düzce Belediyesi bugün günü birlik, günü kurtarmak için bir çalışma yapmıyor. Özellikle İstanbul Caddesinde 50 yıllık bir çalışma yapıyoruz. Yani oradaki altyapısı, doğal taşları ile bir daha İstanbul Caddesi ile oynanmayacak hale getireceğiz orasını. Gerçekten güzel bir çalışma olacak. Bu konuda, Kent Estetiği Projesi ile ilgili Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’dan Sayın Valimiz, TSO Başkanımız ile birlikte Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü destek istedi. Sağ olsunlar Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’da bu konuda destek sözü verdi. İstanbul Caddesinin giydirmeleriyle beraber farklı modern bir görünüme kavuşacak cadde. Demek istediğim şu; günü birlik, günü kurtarmak için bir şeyler yapılmıyor. Artık biz, İstanbul Caddesini Düzce’de konuşmayacağız. Yapılan yerler var, taşlar döşendikçe ortaya çıkıyor ve alan sanki bir kat daha genişlemiş gibi gözüküyor. Diğer taraftan da Millet Bahçesi Projesi oluyor, bu projeler büyük projeler. Yani bir Belediye Başkanının, bir belediyenin dönem içerisinde sığdıramayacağı projeler.”

“Düzce’de Faruk Özlü ve AK Parti Çalışıyor”

Düzce belediyesi tarafından Düzce’de köklü bir dönüşüm başlatıldığını kaydeden Keskin, son olarak şunları söyledi:

“Düşünün bizim su ve altyapı noktasında, Düzce’nin bazı bölgelerine özellikle yaz aylarında su verilemiyor, ama Düzce’nin 50 yılını, 100 yılını kurtaracak projeler var. Düzce’nin Selahattin Olcar döneminden beri tamamlanamayan altyapı problemi var. Yani 40 yıldır yapılamayanlar, yapılmaya başlandı. Artık sonuna gelindi bu çalışmaların. Cedidiye Camisi Projesi, Millet Bahçesi 2 Projesi ve şehir merkezinde kalan okulların dışarıya taşınması derken, Düzce’de köklü bir dönüşüm oluyor aslında. Muhalefetin bu kadar büyük projeleri bu kadar çabuk yapamıyorsunuz anlayışı var. 2 seneden beri Belediyemiz mali tablosunu düzeltti, yıllar sonra ilk defa bütçe fazlası verdi, gelirlerimiz giderlerimizin üzerinde olmaya başladı ve burada da muhalefet bunu konuşurken, bu kadar derinden, bu kadar eski sorunların çözüldüğünü gördükçe, bunlar da ne yapıyor? Aynı Genel Başkanları gibi, aynı Ankara’da yaşananlar gibi davranıyorlar. Ama biz bu çalışmaların sonuna geldik, insanlar görüyor zaten Düzce Belediyesinin çalışmalarını. Biz her ay kamuoyu anketleri yapıyoruz, insanların memnuniyetlerini ölçüyoruz. Dolayısıyla biz Düzce Belediyesi ve Düzce Belediye Başkanımız Sayın Dr. Faruk Özlü’ye güveniyoruz. Meclis Üyelerimiz ile birlikte Düzce’de bütün projeler gerçekleşecek. Dolayısıyla ben de muhalefet olsam, aklıma gelen ilk şeyi söyleyebilirim, ama biz iktidar olarak, biz bunu rahatlıkla söyleyemiyoruz. Yaptığımız çalışmalar da günü kurtarmak için değil, gelecek nesillere daha modern bir Düzce bırakmak için. Yani Düzce’de Faruk Özlü ve AK Parti çalışıyor.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84