DELEGE FETHİ SÖNMEZ İLE DEVAM DEDİ

Koronavirüs pandemisi öncesinde ilçelerdeki kongre sürecini tamamlayan Vatan Partisi’nde Düzce İl Kongresi de yapıldı. Çarşaf liste ile girdiği seçimlerde Fethi Sönmez yeniden il başkanlığı görevine seçildi.

DELEGE FETHİ SÖNMEZ İLE DEVAM DEDİ

Koronavirüs pandemisi öncesinde ilçelerdeki kongre sürecini tamamlayan Vatan Partisi’nde Düzce İl Kongresi de yapıldı. Çarşaf liste ile girdiği seçimlerde Fethi Sönmez yeniden il başkanlığı görevine seçildi.

05 Ekim 2020 Pazartesi 12:36
DELEGE FETHİ SÖNMEZ İLE DEVAM DEDİ

Kongre koronavirüs tedbirlerine uygun şekilde maske ve sosyal mesafeye dikkat edilerek Vatan Partisi Düzce İl Başkanlığı’nda yapıldı. Kongreye sadece oy kullanacak delegelerin katılmasına izin verildi.

Kongrenin açılış konuşmasını İl Başkanı Fethi Sönmez yaptı.  Gündemdeki konulara da değinen Sönmez, “Azerbaycan’a ABD kuklası Ermenistan’ın saldırısını şiddetle kınıyoruz. Azerbaycan toprağı Düzce gibi Türkiye toprağıdır. İki devlet tek milletiz. Yüreğimiz Azerbaycan halkıyla birlikte çarpıyor. Maalesef muhalefet adına yapılan bazı açıklamalarda Amerika ve Ermenistan’ın uydurup yaydığı propagandalar dillendirilmektedir. Yine bu sabah bir muhalefet bildirisi elime geçti. Orada diyor ki  ‘’Azeri ve Ermeni çocukları ölmesin, barış olsun’’  Bunlar hendek savaşlarında, PKK hendeklere gömülürken de ‘’Çocuklar Ölmesin’’ diyorlardı. PKK ağzı bunlar. Oysa askerimiz, polisimiz sivillere zarar gelmesin diye kaç tane şehit verdiler. Demek düşman ülkemizi işgal etmeye kalksa bunlar savaş olmasın, çocuklar ölmesin diye teslim olacaklar” diyerek diğer muhalefet partilerine yüklendi.

“MAVİ VATANIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Ülke olarak zor günler geçildiğini belirten Sönmez, “Ancak bütün zorlukları aşacak irade ve güce de sahibiz. Doğu Akdeniz, Kıbrıs, Ege ve Suriye’nin kuzeyinde oynanan oyunlar ortada. Bütün oyunları bozacağız, bozuyoruz da. Mavi vatanımıza sahip çıkacağız” dedi.

“MUHALEFETİ ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI GÖRMEK İHANETE DÜŞMEKTİR”

Muhalefet yapmayı sadece Tayyip Erdoğan düşmanlığı olarak görenlere seslenen Sönmez, “Yani içerde kargaşa ve bozgunculuk çıkarma. Muhalefeti sadece Tayyip Erdoğan düşmanlığı görmek. Bu iktidar gitsin de nasıl giderse gitsin anlayışı. Bu kafa Suriye’nin kuzeyinde askerlerimiz şehit olsa sevinecek. Pandemiden millet kırılsa sevinecek. Niye?  İktidar zor durumda kalır yıkılır diye.  Olmadı içerde bir bozgunculuk yolları aramak. Bunlar ihanete düşmektir” dedi.

Konuşmaların ardından çarşaf liste usulüyle yapılan seçimde mevcut başkan Fethi Sönmez yeniden Vatan Partisi Düzce İl Başkanlığı görevine seçildi.  Sönmez’in yönetim kurulunda Mehmet Kaçar, Dilek Döner, Ferhat Demir, Semiha Arabacıoğlu, Türkan Açıl, Mehmet Olcay Eğin, Yakup Saraçlı, İsmail Albayrakoğlu, Nazmi Subaşı yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.