Ak partinin teşkilat iftarında Önce Ayşe Keşir “ Cumhurbaşkanına oy verip milletvekillerine oy vermeyeceğiz diye konuşan Fetöcü ağzı ile konuşur” dedi.

Akıl tutulmasının yaşandığı an o an.

Düzce’nin ithal vekili Ayşe Keşir çok talihsiz bir laf etti.

Bizim evin kızı olmanın han fendinin teveccühünü kazanmanın sermayesi bu kadar kolay harcanmamalı.

Bu ifade öyle bir ifade ki kaş yapayım derken göz çıkartacak cinsten.

Bizim evin yaramaz kızı misali bir ifade bu. Cumhurbaşkanına oy verecem deyipde vekillere oy vermeye cem diyen fetöcü he bizim evin kızı.

Yani diyorsun ki bize oy vermezsen cumhurbaşkanına da oy verme. Senin oyun lazım değil. Öylemi ithal vekil Ayşe Keşir.

Bu algı başka şekilde izah edilemezmiydi. Dervişin fikri neyse zikride o ulurmuş misali nerden çıktı bu fetö ağzı burnu.

Çok talihsiz çok basiretsiz çok zamansız çok ama çok gereksiz bir ifade tarzıydı.

Hele hele sizin ağzınıza hiç yakışmadı Ayşe hanım. Bizim evin kızı olmaktan başka bir özelliği olmayan vizyonumuzu bir kez daha teyit ettiniz.Bu ifade yi Fahri Çakır veya Numan Çabuk söyleseydi anlam lı olur yerine giderdi. Ama sizin ağzınızda emanet durdu bizim evin kızı ithal vekil Ayşe hanım.

Sahi Düzcede ki fetöcüler kim. Sizin tabirinizle fetöcü olmamak için veya fetöcüleri anlamak için ne yapmak lazım.

Önce şu bilinsinki Ayşe Keşir ismine listeye girmeyen Fevai Arslandan daha büyük tepki var. Keşke Arslan Olsaydı da Keşir olmasaydı diyeni çok duyduk.

Gelelim biz fetöcülere. Düsiadı mesken mekan odak yapıp ticaretinde yörük malı ile kurban kesipte valiz valiz paraları sağa sola taşıyıp” Bize falanca siyasi ne dediyse bi ona göre hareket ettik” diyenler fötöcü değil…

Düsiad ve Tuskonda gece gündüz çanak yalayan nema ve mama peşinde koşup bugün itirafçı kisvesiyle işine bakanlar sarhoştum aydım ben bu işten caydım diyenler fetöcü değil….

Fetönün icazeti ve desteğiyle ekonomik ve sosyal hatta stk başkanlığı yapıp o günlerin hayırlı evlatları bugünlerde de aynı yerde aynı güçte olanlar fetöcü değil…

Fetö müdafaası yapıp Ak partide etkin yetkin yerde görev yapan şimdide etkisiyle varlığını hissettirenler fetöcü değil…

Kapatılan Melikşah Üniversitesinde % 100 bursla okuyup sonrada Erciyes Üniversitesinden Mezun olup partide etkin yerde olmak fetö ile hiçbir şekilde bağdaştırılamaz değil mi…

Fetö ile aşkı memnu yaşandığı günlerde ticaretinde menfaatinde zirve yapmış olanlar bugün siyasetin tam ortasında olacaklar güçle anılıp güçle bilinecekler bunlar fetöcü olmayacaklar değilmi.

Düsiadın kurucu başkan ve yönetiminde olacaklar bugün iktidara reise övgüler sayacaklar bunlar fetöcü olmayacak konuşacak bunlar samimi olacak eleştiri yapan fetöcü olacak öylemi.

Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değdi mi İthal vekil Ayşe Keşir.

Milletin burnuna öyle bir duman olarak geldin ki filtre ile bile solunamaz haldeyken yaptığın konuşma kimin değirmenine su taşıdı. Milletvekillerine mi yoksa Reise mi. Sebep sonuç ilişkisine bakarsan bu konuşmanın kime faydası var.

Zaten iftara gelenlerin üçte biri kaldı salonda. Basının önündeki tafran kimeydi.

Ağzını kapatın bunların bu söylemlerin derken o ağzından çıkan ifadeler Düzceliye nasıl yansıdı.

Kaç kişi oy verecek kaç kişi oy vermeyecek bu sözlerden sonra.

Numan Çabuk naif biri. Eşinin Akçakoca’da Eczanesi var, kayınpederi Kabalak Köyünden Akçakoca da öğretmen. Kendisi de kabalak köyünden. Süleymancı cemaatinden makbul bir isim.

Keşke siz Numan Çabuğun yerinde Olsaydınız Sayın Keşir. İnanın o salondaki birçok partili size oy vermezdi.

Keşke listede hiç olmasaydınız. Keşke üçüncü sırada olsaydınız.

Şimdi sebep sonuç ilişkisiyle bakarsak;

Ayşe Keşirin bu söylemlerini söylediği ak partili taban içinde Reise oy verip vekil listesine boş verecekler vardı. Şimdi Reise de sizede vermezler. Bunlar neci oluyor Ayşe hanım bir.

Bu söylemleriniz parti tabanında, halk nazarında kamuoyu algısında kime yarar sağlar. Oy olarak Cumhur ittifakına mı Millet ittifakına mı fetöcülere mi fayda sağlar bu iki.

Zaten bıçak kemiğe dayanmış üçüncü sıra vekil adayı Numan Çabuk mücadelesi verirken ağzınızda emanet kalan be fetö muhabbetiyle üçüncü sıradaki daya bir gareziniz mi var. Bunun seçilmesini istemiyor musunuz bu üç.

Ayşe hanım dün akşamki söyleminizden sonra CHP ninde MHP ninde çok çaba sarf etmesine gerek kalmadı. Sizin gibi ak partili varken muhalefete gerekte kalmadı.

Devam ayşe hanım devam. Haddini aşan ifadelere devam. Dağdan gelip bağdakini kovmanız yetmedi şimdi Bağın evladı Numan Çabuk’u yedirmek seçtirmemek için açın ağzınızı yumun gözünüzü.

Düzce’deki parti li parti li kimse sizi tasvip etmiyor. İstemiyor hala içine sindiremedi sizin gelişinizi yeniden aday oluşunuzu.

Hal böyle iken neyine güvenip ağzınıza yakışmayan emanet kalan ifadeler kullandınız bu aklı tutulmasından başka izahı olmayan bir yaklaşım.

Sizde çevrenizden ayrılmayan çok yaşa padişahımcı hemcinslerinizle birebirinizi ağırlamaya devam edin.

Ne demiştin o ağızları kapatın. Kapattılar.24 Haziranda açarlar artık.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.