Diyabete dikkat çekmek için yürüdüler

AK Parti Düzce Kadın Kolları üyeleri, 14 Kasım Diyabet Günü dolayısıyla yürüyüş düzenledi.

Diyabete dikkat çekmek için yürüdüler

AK Parti Düzce Kadın Kolları üyeleri, 14 Kasım Diyabet Günü dolayısıyla yürüyüş düzenledi.

14 Kasım 2018 Çarşamba 13:16
Diyabete dikkat çekmek için yürüdüler

Cedidiye Meydanı'ndan başlayan yürüyüşte, AK Parti Düzce İl Başkanlığı Kadın Kolları üyeleri, ellerindeki 'Hareketli ol, diyabet olma', 'Doğru beslen, diyabeti yen' yazılı pankartlarla Anıtpark Meydanı'na yürüdü.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş, gazetecilere yaptığı açıklamada, diyabete dikkat çekmek adına yürüyüş düzenlediklerini ifade etti.

Güneş, diyabet hakkında toplumu bilinçlendirmek istediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Toplumun bilinçlenmesi, daha bilinçli bireyler yetişmesi en büyük önceliğimizdir. Diyabet, zamanında iyi tedavi edilmediğinde tüm sistemlerde bozukluğa yol açabilmektedir. Uluslararası Diyabet Federasyonu 2017 verilerine göre dünyada 425 milyon yetişkin diyabet hastası bulunmaktadır. Bu demektir ki, her 11 kişiden bir tanesi diyabet hastasıdır. 2 diyabetli yetişkinden 1 tanesi ise teşhis konulmamış diyabetlidir."

Kadın Kolları üyeleri ve yürüyüşe destek veren partililer daha sonra balon uçurdu. 

Son Güncelleme: 14.11.2018 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84