Bir Cumhuriyet savcısı düşünün, şehit olmadan önce abdest almış, namaz kılmış. Bir savcı düşünün, İmam Hatipli, fakirlikten, yokluktan gelip hayalindeki mesleğe kavuşan Anadolu çocuğu olsun. Bir savcı düşünün, Berkin Elvan’ı öldüren kim olursa olsun, ucu nereye giderse gitsin, hak ve adalet adına bulmaya azmetmiş, yol almış.

Eğer sizin ülkenizin böyle bir savcısı varsa, sizi rahat bırakmazlar, sağlam durun.
Bir baba düşünün, evladı şehit olmuş, daha gencecik yaştayken avucundan alıp götürmüşler ciğer paresini. Bir baba düşünün, fakirlikten para gönderemediği, kendi çabalarıyla okuyan ve savcı olan evladına tam doyamamış. Bir baba düşünün, mütevekkil, imanlı, kendini ve evladını Allah’a adamış, aklı selim ve sağduyulu olsun. Bir baba düşünün, oğlunun şehit olmasına isyan etmiyor, intikam yemini etmiyor, ağlamıyor bile. Bir baba düşünün, Allah verdi ve yine Allah geri aldı diyor. Bir baba düşünün, şükrediyorum, şerefiyle, onuruyla bir hayat sürdü ve öylece şehit oldu oğlum diyor.
Eğer sizin ülkenizin böyle bir şehit babası varsa, sizi rahat bırakmazlar, sağlam durun.

Bir evlat var şehit babasının cenaze namazında, Yusuf yüzlü, melek yüzlü, ay yüzlü. Bir evlat düşünün, dedesiyle birlikte ellerini açmış vakurla, onurla, teslimiyet içinde dua ediyor babası için. Bir evlat düşünün ağlamıyor, babasız kaldı diye isyan etmiyor, yıkılmıyor. Bir evlat düşünün adı Muhammed, daha 9 yaşında ve yüzünde geleceğin Türkiye’sini inşa edecek bir vakur var.

Eğer sizin ülkenizin böyle bir şehit evladı varsa, sizi rahat bırakmazlar, sağlam durun.
Bir Cumhurbaşkanı düşünün, şehit ailesinin evine gidip, ayakkabılarını çıkarıyor, sonra bir Aşrı Şerif okuyor, ezberden. Bir Cumhurbaşkanı düşünün, Kuranı Kerim kıraati, tilaveti, nefesi değme hafızlarla yarışsın. Bir Cumhurbaşkanı düşünün gözünde yaş, gönlünde aşk, şehit der yanar. Bir Cumhurbaşkanı düşünün, kim olursa olsun bu cinayetin hesabını sormak için gözünden çakmak çakmak ateş saçıyor, düşmana korku, dosta güven veriyor. 
Eğer sizin ülkenizin böyle bir Cumhurbaşkanı varsa, sizi rahat bırakmazlar, sağlam durun.

Bir Başbakan düşünün, sırtlamış şehidinin tabutunu, yüzünde hüzün, kalbinde acı, dilinde Fatiha, yürüyor. Bir Başbakan düşünün, babasını kaybettiği günlerin acısını hatırlayıp, şimdi kendi gibi yetim kalmış Muhammed’e sarılıyor, öpüyor, kokluyor. Bir Başbakan düşünün ne babanın acısını, ne yetimin kaygısını, ne de milletin korkusunu unutsun, hepsinin derdini sırtında taşısın. Bir Başbakan düşünün, teröre destek veren siyasetçi, medya, örgüt kim olursa olsun, o naif ruh halini terk edip, korkusuzca hesap sorsun.

Eğer sizin ülkenizin böyle bir Başbakanı varsa, sizi rahat bırakmazlar, sağlam durun.
Sağlam durun gençler, bacılar, dostlar
Eğer sizin ülkeniz İslam dünyasının umuduysa
Eğer sizin milletiniz, ümmetin gönlünde ayrı bir sevgiye sahipse 
Eğer sizin şehriniz hala payitaht diye anılıyorsa
Sağlam durun, sizi rahat bırakmazlar.
Sağlam durun kardeşlerim
Bir ümmetin perişan olmuş coğrafyasında tek umutsanız
Medeniyetinizi yok etmek için bitmeyen Haçlı Seferleri yapılıyorsa hala
Düşen sancak, senin topraklarında kaldırılacaksa yine
Bir büyük uyanış, diriliş ruhu tekrar bu topraklardan yayılacaksa dünyaya
Sağlam dur iki gözüm, seni de, ülkeni de rahat bırakmazlar. 
Sağlam dur ki yıkılmasın ümmetin savunma hattı.
Sağlam dur ki insanlık kazansın.Bir secim düsünün bütün dış mikraklar satılmış basın Terör örgütünün partisine destek verir olmus barajı gecirmeye çalışıyor dik duran bu hükumet düşsün istiyor.Çağ atlatan Cumhurbaşkanımız bitsin istiyor.Amerikaya dünyaya meydan okuyan Yüzyılın lideri etkisiz kalsın istiyor.
Dualarımız
Milletimize Devletimize Cumhurbaşkanımiza ve Hukumetimize gelsin

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84